Închide meniul

Mihai Rotaru, uluit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Cum să strige ‘Hoţii! Hoţii?!’ S-a întors lumea cu fundul în sus”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2023, 19:06

Reclamă
Mihai Rotaru, uluit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Cum să strige Hoţii! Hoţii?! S-a întors lumea cu fundul în sus

Muhar şi Baiaram în duel în CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Hepta

Mihai Rotaru a fost uluit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Patronul oltenilor a fost pe stadion la derby-ul din Gruia şi spune că nu i-a venit să creadă că fanii ardelenilor au strigat „Hoţii! Hoţii!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru face referire la deciziile de arbitraj controversate de care a avut parte cei de la CFR Cluj în ultimii ani. Echipa lui Dan Petrescu este aproape de a fi detronată după ce în ultimii 5 ani a ieşit campioană.

Mihai Rotaru, uluit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Mai în glumă mai în serios, am fost la meci aseară în Gruia și a fost haios așa să aud un stadion întreg strigând: «Hoții! Hoții!» la CFR Cluj. Nu-mi venea să cred! Cum să strige acolo «hoții, hoții!»?! N-au cum să zică așa ceva.

Sunt frustrați și e normal să fie așa. Dar aia a fost incredibilă! Chiar discutam în timpul meciului. Cum să strige cei de la CFR «hoții, hoții!». Înseamnă că s-a întors lumea cu fundul în sus!

Mi se apar absolut nefondate toate acuzațiile. Acolo ofsaid nu e din punctul meu de vedere (n.r. – la golul de 1-1 marcat de Ivan). L-am auzit pe Cristi Balaj că tușierul ar fi ridicat ofsaid. Nu e adevărat. Am fost pe stadion și nu a ridicat.

Reclamă

Nici vorbă de penalty! Acolo copilul e cu mâna în aceeași poziție și vine cu ea lipită de corp chiar dacă îl lovește și mingea i-a venit de foarte, foarte aproape, dar nu urmărește aria corpului„, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal

Neluţu Varga şi-a anunţat retragerea din fotbal după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1. Patronul celor de la CFR Cluj a lansat atacuri în valuri la adresa arbitrilor. Neluţu Varga spune că „cei mai mari hoţi sunt arbitrii” şi că nu s-a vrut să se cumpere un sistem mai performant pentru VAR. Neluţu Varga a câştigat 5 titlul în calitate de  investitor la CFR Cluj.

Cei mai mari hoți sunt arbitrii. Eu ies din fotbal, nu mai înghit această hoție a Federației Române de Fotbal. E făcut pentru hoți acest sistem ieftin. E premeditat, de asta nu au vrut să cumpere sistemul din Belgia. Pe mine m-au pierdut ca investitor în fotbal„, a spus Neluţu Varga, conform unui mesaj citit de jurnalistul Vai Moraru la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, furios după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Dan Petrescu a fost extrem de furios după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1, meci ce a diminuat dramatic şansele campioanei la titlu. Petrescu a făcut o adevărată criză de nervi în momentul în care Raud Petrescu i-a anulat cartonaşul roşu lui Andrei Ivan după ce a consultat imaginile.

Dan Petrescu a continuat să fie nemulţumit şi după partida cu Universitatea Craiova. Antrenorul campioanei a criticat arbitrajul. Mai mult, Dan Petrescu nu va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB, după ce a primit al 8-lea cartonaş galben din acest sezon. Conform regulamentului, antrenorii sunt suspendat din 4 în 4 cartonasşe galbene.

Nu mai zic nimic. Şapte din şapte. Ne-au ciuruit, ne-au curăţat. Bravo lor! Nu am mai văzut aşa ceva în istoria fotbalului. Şapte din şapte! Toate deciziile VAR au fost şapte din şapte împotriva lui CFR! A dat roşu, nu mai e roşu. Cum, măi, băieţi!

A dat penalty la Constanţa, nu mai e penalty. A dat gol Maglica, nu mai e gol. Azi e gol. Are Bîrligea penalty, nu mai e. Are Morais penalty clar, nu mai e. Ce facem, domnilor! Cu VAR-ul ne-au făcut praf. Interesul e să nu meargă CFR în Europa. Foarte bine, să vedem ce fac echipele româneşti.

Dacă ăsta e interesul. Nu contează că jucăm slab sau bine. Dă la VAR ce e al meu. Nu vii şi faci arbitraj pe care l-a făcut arbitrul ăsta azi. E anti-CFR! Ăsta e arbitraj? Doamne – Fereşte! Nu mai am ce să vorbesc de fotbal. E istorie fotbalul„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și