Închide meniul

Dan Petrescu, după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Scorul a fost prea mic!” Marea nemulţumire înainte de playoff

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2023, 23:31

Dan Petrescu, după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Scorul a fost prea mic! Marea nemulţumire înainte de playoff

Dan Petrescu, în culmea fericirii după CFR Cluj - U Cluj 4-0

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Profimediaimages

Dan Petrescu a fost în culmea fericirii după victoria clară din derby-ul cu Universitatea Cluj. La finalul partidei, antrenorul campioanei a sărbătorit alături de fani şi a arătat 4 degete de la mână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a vorbit şi despre programul încărcat pe care echipa sa l-a avut în acest sezon şi şi-a manifestat încă o dată nemulţumirea cu privire la înjumătăţirea punctelor.

Dan Petrescu, euforic după CFR Cluj – U Cluj 4-0

A fost greu, un an greu. 51 de meciuri înainte de meciuri înainte de playoff. Şi vom mai juca cel puţin 11: 10 în playoff şi cel puţin un meci în Cupa României. Nu cred că de când sunt la CFR am avut atâtea meciuri. Am pregătit bine meciul, am avut timp o săptămâna şi s-a văzut. Scorul a fost prea mic pentru ce a fost pe teren. Acum intri în playoff, ai golaveraj 0-0, ai puncte puţine.

Nu înţeleg de ce în Liga 2 se poate să se intre cu toate punctele şi la noi nu. Playoff e playoff, dar lasă-ne punctele. Cred că în viitor aşa trebuie să se procedeze. Nu uitaţi că U Cluj, în ultima etapă, trebuia să bată 5-0 pe Farul, care e pe primul loc. Am marcat cele mai multe goluri din campionat cu un antrenor ca mine, defensiv. Sper să jucăm duminică, să avem un ciclu săptămânal„, a spus Dan Petrescu, după CFR Cluj – U Cluj 4-0.

Mario Camora a vorbit după CFR Cluj – U Cluj 4-0: „Mie nu-mi place să pierd, nici cu prietenii!”

Mario Camora a vorbit după CFR Cluj – U Cluj 4-0! Fundașul ardelenilor s-a declarat fericit pentru victoria de răsunet obținută de campioana României în fața marii rivale. La finalul campionatului regular, CFR Cluj ocupă locul 2 în Liga 1, cu 63 de puncte obținute.

Reclamă

„Îmi plac derby-urile astea. E bine și pentru oraș. S-a văzut atmosfera. E frumos să joci cu un stadion plin. Noi am meritat total victoria. Ei au avut doar o ocazie. Ne bucurăm pentru că am bătut rivala.

Primele cinci echipe eu zic că se pot bate la titlu. Sperăm să fie stadioanele pline tot timpul. De exemplu, cum e la Rapid.

Eu am ambiție să câștig fiecare meci. Mie nu-mi place să pierd, nici cu prietenii. Eu vreau să joc fiecare meci, rar mă odihnesc. Am grijă de mine și sper să joc cât mai mult”, a declarat Mario Camora, la finalul partidei cu U Cluj, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Manea a dezvăluit ce i-a transmis Dan Petrescu după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 4-0

Fundașul campioanei României a înscris golul de 3-0, pentru CFR Cluj, în minutul 42. În urma acestui meci, CFR Cluj termină campionatul regular pe locul 2, cu 63 de puncte obținute.

CFR Cluj susține că, după golul marcat în fața celor de la U Cluj, antrenorul Dan Petrescu i-a transmis că această reușită este doar un bonus.

„Suntem bucuroși. Sunt foarte impresionat de atitudinea colegilor. Dacă vom avea aceeași atitudine la următoarele meciuri, va fi greu de tot pentru toți.

Mergem în play-off cum am mers și pâna acum. Noi, în play-off, mereu am fost mult mai pragmatici. Vă spun sincer că toate campionatele, pe care le-am câștigat, au fost foarte complicate.

Important este să-mi ajut echipa, să stau bine defensiv. «Mister» este foarte exigent, pe el îl interesează partea defensivă. A zis că, pentru mine, asta (n.r. golul marcat) este un bonus”, a spus și Cristi Manea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și