Închide meniul

Dan Petrescu, în scandal cu arbitrii la pauza meciului CFR Cluj – UTA! „Bursucul” a luat „foc” după deciziile centralilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 martie 2023, 18:37

Dan Petrescu, în scandal cu arbitrii la pauza meciului CFR Cluj – UTA! „Bursucul a luat „foc după deciziile centralilor

Dan Petrescu, scandal cu arbitrii la pauza meciului CFR Cluj - UTA

Dan Petrescu, scandal cu arbitrii/ Captură Orange Sport

Dan Petrescu a fost în scandal cu arbitrii la pauza meciului dintre CFR Cluj şi UTA. „Bursucul” a fost nemulţumit de unele decizii ale centralului Lucian Rusandu, chiar dacă echipa sa a intrat cu avantaj de 1-0 la cabine, după golul lui Krasniqi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj încearcă să se apropie de primul loc din Liga 1. Clujenii ţintesc victoria în partida cu UTA pentru a rămâne aproape de liderul Farul, care şi-a câştigat meciul din această etapă.

Dan Petrescu, în scandal cu arbitrii la pauza meciului CFR Cluj – UTA

Dan Petrescu a mers imediat la abitrii, după ce prima repriză a duelului din Gruia a luat sfârşit. Primele 45 de minute au fost extrem de încinse, şi chiar dacă Krasniqi i-a dus pe clujeni în avantaj, „Bursucul” a fost extrem de nemulţumit.

Campioana României a avut un gol anulat în prelungirile prime reprize. Concret, Rangelo Janga a marcat pentru 2-0 în minutul 45+3, însă centralul a anulat reuşita pentru un fault în atac al lui Kolinger la Milosevic, la faza premergătoare a golului.

Reuşita a fost anulată după ce arbitrul Lucian Rusandu a mers la marginea terenului pentru a revedea faza pe monitorul VAR. Imediat după ce a decis ca golul să nu se treacă în contul clujenilor, Dan Petrescu a „luat foc” pe marginea terenului, iar ulterior scandalul a continuat şi imediat după fluierul de pauză.

Reclamă

Pe lângă Dan Petrescu, şi Ciprian Deac le-a cerut explicaţii arbitrilor după prima repriză. Mijlocaşul de la CFR Cluj a ratat un penalty în prima repriză, trimiţând balonul pe lângă poarta apărată de Kucher.

Imediat după pauză, UTA a reuşit să egaleze prin tânărul de 17 ani, Rareş Pop. Ulterior, Yuri i-a dus din nou în avantaj pe clujeni, cu un gol marcat în minutul 63.

Dan Petrescu a răbufnit înainte de CFR Cluj – UTA

Dan Petrescu a răbufnit înainte de duelul dintre CFR Cluj şi UTA, din etapa a 28-a din Liga 1. „Bursucul” s-a arătat revoltat de programul echipei sale, având în vedere că ultimul meci al arădenilor a avut loc în urmă cu două zile. Totodată, tehnicianul clujenilor a mai spus că se teme de accidentări, în partida cu trupa lui Laszlo Balint.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând sunt realist. Sunt conștient că noi am avut doar două zile libere și UTA 7 zile. Nu înțeleg cum a fost făcut calendarul, chiar aș vrea să am o explicație. Noi am jucat vineri, iar ei luni, și au avut o săptămână să pregătească meciul. Noi, doar două zile.

În al doilea rând, avem probleme de lot, sunt soluții foarte puține astăzi. Manea este accidentat, Boateng suspendat, Birligea e și el lovit, iar Malele a plecat de la echipă cu problemele familiale pe care le are.

Tare îmi e frică și astăzi de accidentări. Nu cred că putem să facem un pressing cum îmi place mie. Sunt realist, cred că va fi un meci foarte greu, în care ei sunt avantajați că au avut timp mai mult să pregătească partida.

E o echipă puternică, agresivă, uitați-vă la banca de rezerve a lor care spune multe”, a declarat Dan Petrescu, înainte de meci, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și