Închide meniul

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 28 iunie 2024, 21:52

Reclamă
Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB! Lovitura pregătită de CFR Cluj

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Dan Petrescu e la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB. „Bursucul” continuă să-şi întărească echipa, iar Andrei Mărginean, fost internaţional U21, e aproape să semneze cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a efectuat deja şase transferuri, în această vară, pentru a se lupta la titlu în sezonul următor. Ultimul jucător prezentat oficial a fost Kalifa Kujabi, mijlocaş cotat la 75.000 de euro.

Dan Petrescu, la un pas să transfere un jucător dorit şi de FCSB

Conform playsport.ro, Dan Petrescu şi-a dat acordul pentru transferul lui Andrei Mărginean. Mijlocaşul, care va împlini 23 de ani luna viitoare, a evoluat sub formă de împrumut la Ternana, în sezonul precedent. Acesta a reuşit să prindă zece partide în Serie B.

Mărginean se află sub contract cu Sassuolo, formaţie care l-a transferat în 2018 de la CS Zlatna, dar care l-a împrumutat la diverse echipe, de-a lungul timpului.

De Andrei Mărginean a fost interesată şi FCSB, iar CFR Cluj lucrează la transferul său. Acesta ar putea fi împrumutat de clujeni, în cazul în care oficialii din Gruia nu vor ajunge la o înţelegere în privinţa unei mutări definitive.

Reclamă
Reclamă 4

Până acum, CFR Cluj a realizat şase transferuri. Khalifa Kujabi, Armend Thaqi, Simao Rocha, Adrian Păun, Mohammed Kamara și Andrei Artean au semnat cu formaţia antrenată de Dan Petrescu.

Ce se întâmplă cu transferurile lui Baeten şi Bauza la CFR Cluj

Neluţu Varga a anunţat ce se întâmplă cu transferurile lui William Baeten şi Juan Bauza, la CFR Cluj. În urmă cu aproape două săptămâni, Adrian Mititelu a anunţat că cei doi jucători vor pleca în Gruia, însă mutările nu s-au oficializat momentan.

William Baeten şi Juan Bauza încă sunt jucătorii lui FCU Craiova. Cei doi nu au plecat cu CFR Cluj în cantomanentul de vară, iar Neluţu Varga a oferit lămuriri despre situaţia lor.

Reclamă

CFR Cluj şi FCU Craiova nu au ajuns la o înţelegere în privinţa transferurilor celor doi mijlocaşi. Adrian Mititelu vrea să-i cedeze sub formă de împrumut, însă jucătorii îşi doresc să plece definitiv de la FCU Craiova.

Neluţu Varga a declarat că încă se poartă negocieri cu oficialii de la FCU Craiova, dată fiind dorinţa lui Adrian Mititelu de a-i păstra pe cei doi în „curtea” echipei sale. Patronul de la CFR Cluj a transmis că în scurt timp se vor rezolva transferurile.

„Încă se discută, pentru că Mititelu vrea să îi dea împrumut, dar jucătorii vor să plece definitiv. Cel mai probabil, în 2-3 zile, treaba se limpezește”, a declarat Neluţu Varga, conform gsp.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și