Închide meniul

Dan Petrescu, luat prin surprindere de convocarea lui Andrea Compagno la naţionala Italiei: „Nu mă aşteptam să-l cheme!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2023, 17:12

Dan Petrescu, luat prin surprindere de convocarea lui Andrea Compagno la naţionala Italiei: „Nu mă aşteptam să-l cheme!

Dan Petrescu, luat prin surprindere de convocarea lui Andrea Compagno la naţionala Italiei

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe

Dan Petrescu a fost luat prind surprindere de convocarea lui Andrea Compagno la naţionala Italiei. Tehnicianul campioanei României susţine că acesta este aspect pozitiv pentru fotbalul românesc, atacantul meritându-şi cu prisosinţă locul în lotul lui Roberto Mancici. Totodată, „Bursucul” a declarat că îşi doreşte ca şi portarul Simone Scuffet să fie în atenţia campioanei Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancici în lotul preliminar al naţionalei Italiei. Atacantul de la FCSB a intrat în atenţia selecţionerului italian pentru partidele din această lună, cu Anglia şi Malta.

Dan Petrescu, luat prin surprindere de convocarea lui Andrea Compagno la naţionala Italiei

Dan Petrescu a comentat vestea că Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini. „Bursucul” a dezvăluit că a fost surpins atunci când a auzit noutatea dezvăluită iniţial de Mihai Stoica, însă dup ce a vorbit cu protarul italian de la CFR Cluj, anume Simone Scuffet, şi-a dat seama că aceasta este tactica selecţionerului italian.

Totodată, după convocarea lui Andrea Compagno, Dan Petrescu a mărturisit că şi-ar dori să-l vadă şi pe Simone Scuffet la naţionala Italiei, având încredere că acesta ar face o figură frumoasă.

„Mă surprinde, da. E un lucru pozitiv pentru fotbalul românesc, tocmai am vorbit cu Simone (n.r. Scuffet) în autocar. Mi-a zis că l-a surprins şi nu prea. Antrenorul, Mancini, vrea mereu ceva nou la echipa naţională. Să aducă pe cineva cu entuziasm.

Reclamă

Compagno merită, dar m-a surprins, nu mă aşteptam să-l cheme, dar el merită cu prisosinţă să fie acolo, m-aş bucura ca şi Simone să fie acolo, de ce nu, să-l cheme şi pe el, a făcut un sezon excelent”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Cum au reacționat colegii lui Andrea Compagno de la FCSB, după vestea că atacantul a fost convocat la naționala Italiei

S-a aflat cum au reacționat colegii lui Andrea Compagno de la FCSB, după vestea că atacantul a fost convocat de Roberto Mancini la naționala Italiei. Compagno ar putea primi șansa carierei, după prestațiile excelente de la echipa patronată de Gigi Becali. Atacantul de 26 de ani se află pe lista preliminară anunțată de Mancini, pentru meciurile cu Anglia și Malta, din preliminariile EURO 2024.

Filip a spus că coechipierii lui Andrea Compagno l-au felicitat pe italian pentru convocarea la naționala lui Roberto Mancini.

Reclamă 4 / 0/3

„Vă daţi seama, şi noi suntem la fel de fericiţi ca el. Dar faptul că el a fost convocat spune multe şi despre cum este văzut clubul nostru. În ciuda scandalurilor care au fost legate de palmares, de stemă, se pare că FCSB este în continuare un club de valoare.

Colegii l-au felicitat pe Compagno. Şi noi când am aflat l-am felicitat, i-am dat mesaje. Când primeşti o convocare la naţionala Italiei nu are ce să fie rău.

Dacă ne uităm la statistică şi la prestaţiile lui, cred că această convocare a înlăturat orice dubiu asupra valorii lui sau asupra sumei de transfer care a fost înainte să vină la noi. E clar că şi el va prinde încredere mult mai mare. Îţi dă şi o poftă de a lucra mai bine”, a declarat Lucian Filip, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și