Închide meniul

Dan Petrescu, marcat după eșecul cu FCSB: „Am suferit mult!” Laude pentru echipa lui Mihai Pintilii: „Au calitate mare!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2023, 17:11

Reclamă
Dan Petrescu, marcat după eșecul cu FCSB: „Am suferit mult! Laude pentru echipa lui Mihai Pintilii: „Au calitate mare!

Ion Crăciunescu l-a contrazis pe Dan Petrescu, după Lazio - CFR Cluj 1-0

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu a fost marcat după eșecul cu FCSB. Antrenorul campioanei României a dezvăluit că a suferit după înfrângerea din derby-ul disputat în etapa precedentă. „Bursucul” a vorbit la superlativ despre echipa lui Mihai Pintilii, despre care a spus că are multă calitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu a fost impresionat de reușita semnată de Malcom Edjouma, care a adus victoria FCSB-ului în Gruia. „Bursucul” și-a băgat jucătorii în ședință după 0-1 cu FCSB.

Dan Petrescu a fost marcat după eșecul cu FCSB

Primele zile au fost mai grele, nu a fost un şoc, am pierdut totuşi cu FCSB. Dar am pierdut târziu şi le-a părut rău tuturor jucătorilor. Au suferit foarte mult, eu am suferit foarte mult, dar nu avem prea mult timp să ne gândim, pentru că au mai rămas 16 meciuri în campionat, şi cel mai important este următorul. Ce a fost nu mai poate să schimbe nimic. Am analizat meciul, ce greşeli am făcut, au fost şi lucruri bune.

Au fost un gol reușit de doi jucători de la FCSB contra nouă de la CFR, deci au calitate mare. Cred că cei doi portari au fost cei mai buni jucători de pe teren. Asta spune tot. Trebuie să învăţăm din greşeli, e şi normal să mai apară şi astfel de rezultate. Trebuie să mergem înainte”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de joi.

Mihai Stoica îi atacă pe rivalii de la CFR Cluj: „Cum nu vine faza fixă, cum au pierdut”

Mihai Stoica crede că jocul CFR-ului poate fi anihilat dacă elevii lui Dan Petrescu nu beneficiază de faze fixe. De altfel, oficialul de la FCSB consideră că aceasta a fost una dintre cheile derby-ului din Gruia.

Reclamă

„(n.r. despre CFR Cluj) Cum nu vine faza fixă, cum au pierdut. Au pierdut şi la Botoşani așa. Au vulnerabilităţi. Noi nu vrem ca CFR să nu aibă adversar. Până acum a fost doar Craiova… când şi când. Nu jucau doar cu noi, le-au pus şi lor probleme.

Acum o să fie diferit. Avantajează echipa care o să joace cel mai bine în play-off. Rapidul joacă exceptional acasă, dar nu joacă extraordinar afară. Sepsi este și ea o echipă serioasă”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Edjouma a înscris în minutul 88 golul victoriei pentru FCSB, cu o scăriță din șase metri, după o pasă a lui Tavi Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Balaj, reacție sinceră după CFR Cluj – FCSB 0-1

Cristi Balaj recunoaște faptul că FCSB a dominat-o pe CFR, în prima repriză. Însă, consideră că trupa lui Dan Petrescu a fost mai bună, în repriza secundă, deși roș-albaștrii au marcat.

„(n.r. poate că nu vă așteptați ca FCSB să revină așa de puternică după înfrângerea cu Farul) Ne așteptam. E o regulă, când pierzi pui capul în pământ și atunci vin și rezultatele. Știam că FCSB va fi mult mai motivată după acea înfrângere, dorind să își ia revanșa față de suporteri, finanțator.

Probabil că jocul lor a fost cel mai bun din ultima perioadă. Ne-au dominat în prima repriză, au jucat mai bine. Nu știu ce a făcut Dan Petrescu la pauză, echipa noastră în repriza a doua a fost mai bună decât FCSB, cu ocazii de gol.

Nu întâmplător, portarul lor, ca și al nostru, a fost remarcat. A venit neașteptat acel gol. În prima repriză ar fi fost o normalitate”, a declarat Cristi Balaj, pentru prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și