Închide meniul

Dan Petrescu, nervos că Voluntari – FCSB se joacă pe Arena Națională. „E de râsul curcilor! Mai au tupeu să vorbească?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 mai 2022, 17:25

Dan Petrescu, nervos că Voluntari – FCSB se joacă pe Arena Națională. „E de râsul curcilor! Mai au tupeu să vorbească?

Dan Petrescu este antrenor la CFR Cluj

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj/ Hepta

Dan Petrescu e nervos că FC Voluntari – FCSB se joacă pe Arena Națională. Antrenorul lui CFR Cluj crede că rivalii sunt avantajați în lupta la titlu. „Bursucul” e de părere că Liga 1 nu e o competiție corectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu mi se pare normal ca FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari şi nimeni să nu zică nimic. Dacă Argeşul spunea: ‘Nu putem să jucăm acasă că trebuie să facem terenul, dar mergem la Cluj’, cred că era un scandal monstru în fiecare zi şi era normal să fie. Dar văd că nimeni nu zice nimic!

Dan Petrescu, nervos că Voluntari – FCSB se joacă pe Arena Națională

Voluntari merge şi joacă acasă la FCSB de două ori, toată lumea e bine, e fericită, se scrie numai de CFR că nu ştiu ce face. Dacă ăsta e un campionat corect…Spuneţi-mi şi mie… când o echipă joacă de două ori, în play-off, în deplasare la o altă echipă.

E incredibil, dar campionatul merge înainte, viaţa merge înainte şi vom vedea ce o ieşi. Dar nu mi se pare normal. Eu astăzi ştiam că se joacă Voluntari – FCSB, dar meciul se joacă acasă la FCSB. Deci e FCSB – Voluntari de două ori.

(Reporter: Vă deranjează că se vorbeşte de o anumită influenţă politică dinspre CFR spre Voluntari?) Da, am văzut, joacă la FCSB acasă. Asta e influenţa politică? E de râsul curcilor. Ei joacă două meciuri acasă şi mai au tupeu să vorbească?

Reclamă

Mi se pare incredibil. Acum iar o să se comenteze că a zis Dan. Băi, băieţi! Am zis adevărul. Spuneţi-mi şi mie cum e posibil FCSB să joace de două ori acasă cu FC Voluntari. Atât vreau să ştiu. Să îmi explice cineva din România… Federaţia, Liga. Să vină să îmi spună. Ca să ştim şi noi în viitor… să le spunem: ‘Hai, jucaţi şi la noi acasă, că avem un teren mai bun, stadion mai bun, e frumos’. Mi se pare incredibil, eu sunt problema!”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea partidei CFR Cluj – Universitatea Craiova.

FC Voluntari are stadionul în renovări

Meciul dintre FC Voluntari și FCSB nu va avea loc pe stadionul „Anghel Iordănescu”, arena obișnuită a ilfovenilor, din cauza unor lucrări de modernizare. 

Decizia de a renova stadionul „Anghel Iordănescu” a fost luată după marile probleme de la meciul de Cupa României cu FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

„La începutul lunii mai se vor efectua lucrări complexe de infrastructură care vor include înlocuirea covorului de iarbă, îmbunătățirea drenajului și a sistemelor de degivrare și irigare”, se arată într-un comunicat al celor de la FC Voluntari.

FCSB a refuzat să joace cu FC Voluntari pe stadionul Rapid

După ce a anunțat relocarea meciului, FC Voluntari a precizat că meciul cu FCSB se va disputa pe stadionul Rapid, dar roș-albaștrii s-au opus categoric.

„Da, e adevărat, nu suntem de acord să jucăm pe Giulești. Dacă ei a spus lucrurile astea (n.r. – rapidiștii), nu vrem să jucăm pe Giulești, așa că nu vrem să jucăm nici cu FC Voluntari. N-o să fim de acord nici la Ploiești, nici la Giurgiu, vrem pe Arena Națională, e cel mai aproape și acolo ne dorim să jucăm”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

FC Voluntari şi-a motivat decizia de a juca cu FCSB pe Arena Naţională prin faptul că interesul faţă de această partidă este unul enorm.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și