Închide meniul
UPDATE

Istvan Kovacs, două cartonaşe roşii în CFR Cluj – FC U Craiova! Mititelu Jr., derapaj: „Cel mai mare idiot din arbitraj”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2023, 22:12

Istvan Kovacs, două cartonaşe roşii în CFR Cluj – FC U Craiova! Mititelu Jr., derapaj: „Cel mai mare idiot din arbitraj

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Juan Bauza

Captură OrangeSport

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Bauza în CFR Cluj – FC U Craiova. Cel mai bun arbitru român l-a eliminat pe Bauza pentru două cartonaşe galbene în a doua repriză a meciului de la Cluj. Echipa lui Adrian Mititelu a cerut şi un penalty în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 68, Istvan Kovacs i-a arătat al doilea cartonaş galben lui Bauza, care a fost eliminat. Argentinianul a contestat decizia arbitrului din Carei şi i-a cerut să consulte VAR-ul.

Update: Istvan Kovacs îl elimină şi pe Huyghebaert, în minutul 105+1. Arbitrul din Carei i-a acordat, iniţial, cartonaşul galben. După consultarea VAR, Kovacs a decis să îi acorde cartonaşul roşu jucătorului de la FC U Craiova.

Istvan Kovacs l-a eliminat pe Bauza în CFR Cluj – FC U Craiova

Adrian Mititelu Jr. a avut un derapaj la adresa lui Istvan Kovacs, imediat după eliminarea lui Bauza. „Execuţie în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc„, a scris Adrian Mititelu Jr. pe reţelele de socializare.

Nu a fost singura decizie a lui Istvan Kovacs care a stârnit furia oltenilor. În minutul 8, FC U Craiova a cerut un penalty după ce mingea l-ar fi lovit în mână pe Cristi Manea.

Reclamă

„Cum a judecat cel mai bun arbitru din România această fază? Cum a analizat VAR?”, s-a întreabat, ironic, Adrian Mititelu Jr.

Ulterior, Ion Crăciunescu a analizat faza din startul partidei. „După părerea mea este o fază controversată, dar eu îi dau credit arbitrului. Jucătorul Craiovei lovește cu capul, trimite în mâna, dar mâna e într-o poziție normală, de mișcare. Nici eu nu dădeam. Nu contează că îl lovește în mână, ci că o are într-o poziție normală. E și distanța mică. A procedat corect Istvan Kovacs”, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Adrian Mititelu, nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la CFR Cluj – FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu s-a arătat nemulțumit de delegarea lui Istvan Kovacs la finala barajului dintre CFR Cluj și FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor susține că centralul din Carei „n-a fost inspirat” la unele meciuri ale echipei sale, și de aceea nu este bucuros că acesta va arbitra duelul din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta este vestea proastă! Pentru mine asta e vestea proastă! Eu unul am repulsie când mă arbitrează acest băiat. Tot timpul am avut… Eu nu zic că a vrut să ne facă rău, dar n-a fost inspirat.

… Aaa, și când era mai tânăr și jucam cu CFR-ul, prin 2007-2008, tot timpul când ne arbitra el, comitea niște erori în favoarea celor de la CFR. E cel mai bun arbitru pentru unii! Dar ați văzut ce a făcut pe unde a fost ultima oară? Că a nenorocit pe unde a fost câte greșeli a avut!

A fost cândva un arbitru foarte bun, dar știți cum este, părerea mea e că se putea o delegare mult mai echilibrată. Iar dup-aia, altă nenorocire e Cătălin Popa la VAR! Deci aceeași brigadă care a fost la meciul cu CS U (n.r. Universitatea Craiova) și a dat două penalty-uri aiurea.

Nu mai spun de prietenia pe care o are cu Balaj, dar nu contează, să zicem că asta n-ar conta”, a declarat Adrian Mititelu, înainte de meci, pentru fanatik.ro.

Recomandări
  • Istvan Kovacs l-a eliminat pe Bauza în CFR Cluj – FC U Craiova
  • Adrian Mititelu Jr. a luat foc

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și