Închide meniul

Dan Petrescu, reacţie categorică înainte de Sepsi – CFR Cluj: „Se pune presiune! S-a plictisit lumea de noi!” Ce spune despre accidentări

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2023, 17:57

Dan Petrescu, reacţie categorică înainte de Sepsi – CFR Cluj: „Se pune presiune! S-a plictisit lumea de noi! Ce spune despre accidentări

Dan Petrescu, mesaj categoric înainte de Sepsi - CFR Cluj

Dan Petrescu a câștigat 4 titluri de campion cu CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu a avut o reacţie categorică înainte de partida din această rundă, dintre Sepsi şi CFR Cluj. Antrenorul campioanei României vrea să fie din nou pe primul loc, însă susţine că acest fapt ar deranja în fotbalul românesc, deoarece este de părere că lumea „s-a plictisit” să îi vadă echipa lider. Totodată, „Bursucul” a vorbit şi despre problemele de lot cu care se confruntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj are şansa de a urca pe primul loc în Liga 1. Clujenii pot profita de înfrângerea neaşteptată suferită de Farul, în deplasarea de la U Cluj.

Dan Petrescu, reacţie categorică înainte de Sepsi – CFR Cluj

Dan Petrescu a vorbit din nou despre arbitraj, după meciul din runda trecută, cu UTA. Tehnicianul clujenilor consideră că echipa sa a fost dezavantajată pe tot parcursul sezonului, şi acum, înainte de play-off, se pune o presiune suplimentară.

Totodată, „Bursucul” s-a plâns de lotul pe care îl are la dispoziţie, înaintea partidei cu Sepsi. Antrenorul susţine că nu are suficiente soluţii pentru atac.

„În atac suntem subţiri, banca din ce in ce mai subţire, aici mă tem puţin. La meciu cu UTA, nu era o bancă atrăgătoare, mai ales în zona de atac. Rămânem cu puţine soluţii, nu-mi place asta, pentru că vine play-off-ul, trebuie să avem soluţii în atac.

Reclamă

Nu înțeleg de ce s-a zis că au fost greșeli pro CFR, pentru acele greșeli au fost întoarse de VAR. Penalty, care n-a fost, am ratat. Am dat gol, s-a dat fault. Am luat roșu, până la urmă n-au fost greșeli.

A fost o exagerare, pentru că CFR a fost dezavantajată tot sezonul. Acum se încearcă, înainte de play-off, să se spună că CFR e avantajată de arbitri. Dar statistica spune altceva!

Se pune presiune invers, pentru că nu mai suportă nimeni să fie CFR pe primul loc, asta e clar. S-a plictisit toată lumea de noi!

Reclamă 4 / 0/3

Va fi război în play-off. Se vor întampla multe. Şi cu VAR, şi fără. Noi am crezut că dacă vine VAR-ul e linişte, m-am înşelat din păcate. Aş dori un atacant, care să joace şi extremă, încercăm să vedem dacă găsim acum, liber”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Dan Petrescu: „Va fi un meci de care pe care!”

Dan Petrescu se teme de partida cu Sepsi, deoarece susţine că trupa lui Cristiano Bergodi este o echipă puternică pe teren propriu. „Bursucul” a vorbit şi despre accidentarea lui Andrei Burcă, mărturisind că fudaşul echipei naţionale s-a antrenat normal cu două zile înaintea meciului cu Sepsi.

„Ei vor să intre în play-off, este un meci foarte important. Noi avem nevoie de victorie ca să trecem pe primul loc. Acasă, cu ajutorul publicului, mereu fac meciuri foarte bune. Mai câștigă și cu 7-0, 5-0.

“U” Cluj s-a ajutat pe ea aseară, nu pe noi. Nu cred că a vrut să ne ajute. Dacă vom câștiga, ar fi fantastic pentru echipă.

Andrei Burcă a făcut astăzi primul antrenament. Mâine putem spune cum se simte. Nu se știe ce a avut, toate analizele sunt bune. Poate o cădere de calciu, se interpretează, dar nu e nimic clar. Manea și Birligea sunt accidentați, Maglica e suspendat”, a mai spus Dan Petrescu.

Recomandări
  • Dan Petrescu, reacţie categorică înainte de Sepsi – CFR Cluj
  • Ce a declarat despre arbitraj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și