Închide meniul

Dan Petrescu s-a săturat și a intrat în direct la TV, după scandalul cu Neluțu Varga! Anunțul de ultimă oră făcut de antrenorul lui CFR Cluj

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 septembrie 2022, 22:46

Dan Petrescu s-a săturat și a intrat în direct la TV, după scandalul cu Neluțu Varga! Anunțul de ultimă oră făcut de antrenorul lui CFR Cluj

Dan Petrescu nu pleacă de la CFR Cluj

Dan Petrescu, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Mediafax

Dan Petrescu s-a săturat și a intrat în direct la TV, după scandalul cu Neluțu Varga. Antrenorul lui CFR Cluj a anunțat că rămâne în Gruia și că nu înțelege cum s-a ajuns la scenariul conform căruia ar putea părăsi echipa, în ciuda conferinței incendiare de presă de dinaintea meciului cu FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Petrescu a lămurit situația și a asigurat că nu va pleca de pe banca tehnică a campioanei României. Singura excepție ar fi, spune „Bursucul”, dacă va veni o echipă din Anglia să-i achite clauza de reziliere în valoare de 400.000 de euro.

Dan Petrescu s-a săturat și a intrat în direct la TV, după scandalul cu Neluțu Varga!

Dan Petrescu este convins că polemica din Gruia a fost declanșată din exteriorul clubului, cu scopul de a opri șirul de titluri câștigate de CFR în Liga 1.

„Voi știți că dacă rămân eu, CFR ia campionatul, toată lumea știe!”, a anunțat Dan Petrescu, în direct la TV.

Discursul lui Petrescu a venit la o zi după ce patronul Neluțu Varga a anunțat că nu există posibilitea ca „Bursucul” să plece de la formația alături de care a câștigat 4 titluri în ultimele 5 sezoane.

Reclamă

Inițial, cei doi au vorbit despre o ședință de urgență pe care o vor avea pentru a discuta viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, însă spiritele s-au calmat între timp.

„Am fost foarte bolnav. Acum sunt mult mai bine. Am făcut și azi testul la club, mi-a ieșit negativ. Cred că e o răceală. Nu știu de ce s-a făcut mare scandal. Eu n-am zis că vreau să plec de la CFR, patronul n-a vrut să mă dea afară. Cred că cineva a vrut să arunce o informație. Chiar n-am înțeles. Eu, fiind și bolnav zilele astea, n-am vrut să vorbesc, deși m-a sunat multă lume. N-am înțeles nimic din ce a fost. Eu nu vreau să plec de la CFR.

Dacă cei din conducere vor considera că nu am rezultatele necesare, nu pot să decid eu. Eu am contract doi ani, vreau să duc până la capăt. Dacă voi fi dat afară sau vine o echipă din Anglia și îmi plătește clauza… știți bine că am avut o clauză de 400.000 când a venit echipa națională. Clauza e și invers. Dacă voi fi dat afară, clubul trebuie să plătească 400.000 de euro. Eu nu vreau să plec de la CFR, dacă ei consideră că nu mai sunt bun, trebuie să plătească această sumă, e foarte simplu. Și antrenorii de dinaintea mea au făcut la fel.

Reclamă 4 / 0/3

De la ce am spus până la a pleca de la echipă e departe. Fiecare antrenor zice pe la conferință câte ceva. Asta nu înseamnă că trebuie să-l dea afară sau să plece de la echipă. Aici vorbește un antrenor care cred eu că e cel mai titrat în fotbalul românesc. Nu mai există un antrenor acum cu rezultatele mele. Era normal să am acea reacție. Pentru mine a trecut. Lucrurile sunt clare.

Dan Petrescu a asigurat că nu pleacă de la CFR Cluj: „E un contract care trebuie respectat de club!”

Eu sunt antrenorul lui CFR până când patronul decide că nu mai sunt. La orice club din lume există un contract. Nu scrie în contract că trebuie să iau campionatul, să fiu în primele 5 sau grupe. Acolo scrie că am salariu și primesc bonusuri dacă ajung în Champions League, Europa League sau Conference League. E un contract făcut de club și Dan Petrescu, nu l-a invitat nimeni. E un contract care trebuie respectat de club.

Eu sunt de dimineață până seară la CFR. De ce trebuie eu să plec de la clubul ăsta? Sunt unii care vor să plec, dar nu de aici, din club. S-au plictisit să câștige CFR. Voi știți că dacă rămân eu ia campionatul, toată lumea știe! E posibil să fie și locul 2 sau 3, dar șansele sunt mici. Toată lumea face aceste presiuni ca să plec eu de aici. A fost pornită din exterior, asta este.

Patronul poate să zică ce vrea, el e patron. Ce pot să fac eu dacă e nemulțumit de cum joacă echipa? Pe mine nu mă fac praf unii mari moderatori? E democrație, să zică ce vrea. Patronul are voie, eu am voie să zic ce vreau eu, iar restul e cancan. Eu sunt antrenorul lui CFR până mă vor da afară. Nu voi pleca de aici. Doar dacă va veni o echipă foarte mare. Voi fi de dimineață până seara aici. Dacă altcineva nu vrea, patronul e liber să facă ce vrea”, a declarat Dan Petrescu, pentru Orangesport.

Recomandări
  • Dan Petrescu s-a săturat și a intrat în direct la TV, după scandalul cu Neluțu Varga
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și