Închide meniul

Dan Petrescu, speriat de duelul cu Mirel Rădoi: „Sigur vrea să câștige campionatul!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 septembrie 2022, 16:50

Reclamă
Dan Petrescu, speriat de duelul cu Mirel Rădoi: „Sigur vrea să câștige campionatul!

Dan Petrescu, înjurat de fanii de la FCSB

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu e speriat de Mirel Rădoi înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova. „Bursucul” e convins că fostul selecționer e pus pe fapte mari la echipa lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu e sigur că Rădoi și-a propus să câștige campionatul cu Universitatea Craiova. Antrenorul lui CFR Cluj e îngrijorat înaintea duelului cu oltenii. „Bursucul” s-a plâns că jucătorii lui sunt prea obosiți.

Dan Petrescu, speriat de duelul cu Mirel Rădoi

Sunt convins că Mirel are ambiţii mari, a fost antrenorul echipei naţionale. Sigur vrea să ia campionatul şi Cupa României. Cred că ăsta va fi obectivul lui, altfel nu cred că se ducea la Craiova. Echipa arată bine, meciul cu Farul au început rău, dar au arătat forţă.

Normal că e foarte greu pentru noi, dar ne-am obişnuit. E al 19-lea meci în două luni. Nu ştiu dacă mai are cineva 19 meciuri în două luni. Dacă nu se amânau meciurile alea două, nu ştiu ce făceam. Mi se pare exagerat să joci aşa mult. Aveam 21 de meciuri în două luni. Cei de la Craiova au simţit şi ei pe pielea lor. Din păcate pentru ei şi pentru fotbalul românesc au ieşit din Europa. În momentul când suntem în Europa va fi greu să mergem pe două fronturi.

Mi-e şi greu să pregătim meciul. Drumul a fost lung. Noi ne odihnim mai mult, ne refacem. Mi-e greu să pregătesc un meci într-o singură zi. Cei de la Craiova au avut o săptămână, e clar că s-au pregătit mai bine şi s-au odihnit. Posibil să schimbăm iar toată echipa. Vreu să îi văd la antrenament, să văd cum se simt. Meciul cu Craiova va fi un meci de Europa. Toate meciurile cu ei au fost cu intensitate maximă. E bine că jucăm acasă două meciuri. Înainte de pauză jucăm în deplasare. A schimbat sistemul cu 3 fundaşi centrali, au un lot foarte numeros, foarte puternic. Au rămas pe două fronturi” , a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Reclamă
Reclamă 4

CFR Cluj – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Miodrag Belodedici: „Dan Petrescu se teme şi de echipa lui, e plângăreţ!”

Fundaşul de legendă din naţionala României a avut o reacţie savuroasă la adresa lui Dan Petrescu. 

Belodedici s-a amuzat de modul în care „Bursucul” analizează adversarele CFR-ului.

Reclamă

Dan Petrescu se teme şi de echipa lui. El e tot timpul obosit, echipa e obosită… acolo sunt jucători care au talent. E plângăreţ, aşa! Îi place să se plângă„, a declarat Miodrag Belodedici.

Dan Petrescu, criticat de suporterii lui CFR Cluj

Dan Petrescu a fost criticat de suporterii lui CFR Cluj după remiza cu Ballkani din primul meci al grupelor Conference League, scor 1-1.

Fanii campioanei României au răbufnit de pagina de Facebook a clubului. Unii dintre acestea chiar i-au sugerat lui Dan Petrescu să învețe de la Nicolae Dică, antrenorul rivalei FCSB.

”Suporterii trebuie să ia atitudine și la fiecare meci să i se scandeze demisia. Să punem presiune pe conducere să îl demită, altfel va fi un dezastru”

”Rușine Dan Petrescu. Du-te la Dică pentru niște lecții!”

”Demisia! Pleacă! Rușine! Ți s-au adus toți jucătorii doriți și te distruge cea mai slabă echipă din competiție. FCSB se bate cu West Ham aproape de la egal la egal. Rușine Petrescu!”

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:40

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă. Când au loc primele derby-uri

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și