Închide meniul

„Dan Petrescu se teme şi de echipa lui, e plângăreţ!”. Miodrag Belodedici a analizat şansele lui CFR Cluj şi FCSB în Conference League

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2022, 17:24

„Dan Petrescu se teme şi de echipa lui, e plângăreţ!. Miodrag Belodedici a analizat şansele lui CFR Cluj şi FCSB în Conference League

Miodrag Belodedici a analizat şansele lui CFR Cluj şi FCSB în Conference League

Miodrag Belodedici a scris istorie cu Steaua / Antena Sport

  • FC Ballkani – CFR Cluj, 19:45, LIVE TEXT pe AS.ro
  • West Ham – FCSB, 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro

Miodrag Belodedici a analizat şansele pe care le au CFR Cluj şi FCSB la debutul în Conference League. Fundaşul de legendă din naţionala României a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebat ce şanse au campioana şi vicecampioana Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Ballkani – CFR Cluj este meciul care îl poate ajuta pe Dan Petrescu să obţină un nou succes european. Miza este importantă şi pe plan financiar. Cu 500.000 de euro ar urma să fie recompensată o victorie a ardelenilor. Tot atât poate primi şi FCSB dacă dă lovitura în deplasarea cu West Ham.

Miodrag Belodedici a analizat şansele lui CFR Cluj şi FCSB în Conference League

Belodedici s-a amuzat de modul în care Dan Petrescu a analizat viitoarea sa adversară.

Reclamă

Dan Petrescu se teme şi de echipa lui. El e tot timpul obosit, echipa e obosită… acolo sunt jucători care au talent. E plângăreţ, aşa! Îi place să se plângă„, a declarat Miodrag Belodedici.

Fostul jucător de legendă al Stelei, câştigător al Cupei Campionilor Europeni în tricoul roş-albastru, a anunţat ce aşteptări are şi de la echipa lui Gigi Becali. FCSB debutează în Conference League într-un meci „de foc” cu West Ham.

Reclamă

(Reporter: FCSB are şanse cu West Ham?) Are ocazia să arată că ştie să joace fotbal şi să facă un rezultat bun. Englezii au un fotbal mai avansat„, a mai spus Belodedici.

Miodrag Belodedici a scris istorie în perioada în care a jucat la Steaua. A câştigat 6 titluri şi 5 Cupe ale României. A fost titular şi în succesul uriaş din Supercupa Europei.

Avertismentul lui Dan Petrescu înainte de FC Ballkani – CFR Cluj

Dan Petrescu a găsit şi pentru echipa din Kosovo puncte tari, înaintea unui meci ce ar trebui considerat o formalitate.

Reclamă 4 / 0/3

Adversarii noştri pe teren propriu şi în Europa sezonul ăsta sunt neînvişi. Vă daţi seama ce simt fanii, entuziasmul, jucătorii pe care îi au, felul cum joacă… toate mă fac să cred că va fi un meci foarte greu. E o echipă agresivă, face presing… am urmărit integral opt meciuri de-ale lor, mi-a plăcut ce am văzut. De aia sunt în grupe.

Ei joacă pentru prima oară în grupe, entuziasmul lor va fi mare. Aşa că îmi doresc ca noi să intrăm foarte motivaţi în teren. Noi ca de obicei vrem să câştigăm. Niciodată nu am zis că intrăm pe teren şi hai să ne apărăm, aşa cum spun unii. Eu n-am zis niciodată echipei să se apere. Trebuie să fim echilibraţi”, a declarat Dan Petrescu.

Ce a declarat Nicolae Dică înainte de West Ham – FCSB

Nicolae Dică a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului West Ham – FCSB, din prima etapă a grupelor UEFA Conference League. Antrenorul vicecampioanei României i-a avertizat pe jurnaliştii britanici că a venit să îşi vândă scump pielea.

Dică i-a lăudat pe adversarii din Premier League, dar e gata să producă surpriza în capitala Angliei. Se aşteaptă ca jucătorii săi să facă un meci memorabil.

Mă bucur că am ajuns în grupele Conference League și că jucăm împotriva unei echipe ca West Ham. Știți foarte bine cât au investit, cred că sunt pe locul trei în această vară. Nu trebuie să greșim deloc pentru a obține un rezultat bun, dar am încredere în echipă.

Noi o să atacăm cu întreaga echipă şi ne apăram cu întreaga echipă. Adversarul nu trebuie să mai marcheze din ocaziile pe care noi i le dăm. Probabil voi vă așteptați să primim multe goluri, dar am încredere în băieții mei că putem face un meci perfect și să obținem punct sau puncte.

Sunt mândru că antrenez în Conference League, în mandatul trecut am fost și în Europa League. Nu știu câți antrenori se pot mândri cu așa ceva. Pentru mine este o bucurie că pot antrena echipa în astfel de meciuri. Când întâlnești un asemenea adversar și cu 60.000 de fani în tribune, nu este greu să motivezi jucătorii. Pentru mine este greu să motivez echipa în meciurile cu Mioveni cu Hermannstadt, acum este mai ușor. Dacă am ajuns aici nu trebuie să facem doar prezență, trebuie să dăm totul pentru echipă. Este o mândrie pentru noi și pentru România că jucăm aici!

Reclamă

Dacă iese Antonio intră Scamacca, pe care s-au dat peste 30 de milioane… dacă iese Zouma intră Ogbonna, deci oricare ar intra nu cred că ar avea probleme. Soucek și Rice sunt doi jucători buni, să vedem dacă vor juca„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu