Închide meniul

Dan Petrescu ştie de ce Farul este liderul Ligii 1: „E ca Napoli!”. Avantajul pe care l-ar avea Gică Hagi în lupta pentru titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 martie 2023, 20:47

Reclamă
Dan Petrescu ştie de ce Farul este liderul Ligii 1: „E ca Napoli!. Avantajul pe care l-ar avea Gică Hagi în lupta pentru titlu

Dan Petrescu a vorbit despre lupta la titlu

Dan Petrescu şi Gică Hagi, după meciul CFR Cluj - Farul / Profimediaimages

Dan Petrescu ştie de ce Farul este liderul Ligii 1. Antrenorul campioanei României a vorbit, după victoria obţinută de CFR Cluj cu UTA, despre avantajul pe care l-ar avea Gică Hagi în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a învins-o cu emoţii pe UTA, în Gruia, scor 2-1. Ardelenii au jucat 20 de minute în inferioritate numerică. Mai mult decât atât, Ciprian Deac a ratat un penalty. Jucătorii lui Dan Petrescu au reuşit să se apropie la două puncte de Farul.

Dan Petrescu ştie de ce Farul este liderul Ligii 1

„Bursucul” a amintit de numărul de meciuri pe care l-a avut echipa lui în acest sezon. CFR Cluj a fost eliminată de Lazio din play-off-ul Conference League.

Eu zic că echipa are foarte multe multe puncte. Am făcut un campionat foarte bun, nu excelent. Farul câştigă tot timpul. E ca în Italia, Napoli câştigă toate meciurile, ce vină au celelalte? Farul a făcut un meci excelent pentru nu a avut cupele europene.

Noi avem 48 de meciuri jucate, aproape 50, ei au cu 20 mai puţine decât noi. Şi e normal, au avut această serie fantastică, bravo lor, dar noi am avut cu vreo 20 de meciuri în plus. Nu e puţin. Azi i-am pierdut şi pe Maglica, şi pe Malele, şi Birligea, Manea… avem foarte multe probleme. Să vedem cum facem cu jucătorii de atac.

Reclamă

Trei victorii la rând, nu ar trebui să vorbim de ceva rău. Eu cred că facem un sezon foarte bun, problema e că Farul a făcut foarte multe puncte. Echipele din spatele nostru nu au jucat atât de multe meciuri în cupele europene şi nu au punctele lui Farul„, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

CFR Cluj are trei victorii la rând în Liga 1. O serie similară are şi echipa antrenată de Gică Hagi. Gruparea din Gruia mai are de jucat, în sezonul regulat, cu Sepsi şi U Cluj. Pentru Farul urmează confruntările cu U Cluj şi Rapid.

Gică Hagi vrea să o ducă pe Farul la următorul nivel

„Regele” susține că plănuiește ca, în viitorul apropiat, Farul Constanța să nu se mai bazeze, în mod exclusiv, pe jucătorii aduși din propria academie și să facă transferuri pe bani.

Reclamă 4 / 0/3

Noi producem sportivi și întotdeauna o să vindem. Și Barcelona și orice echipă mare din lume, vinde și cumpără. Ideea noastră este ca la un moment dat să ajungem să cumpărăm jucători.

Trebuie să și cumpărăm. Deocamdată mergem înainte așa cum suntem noi, cu identitatea noastră și dacă se vor întâmpla lucruri mari la Farul, la un moment vum aduce și jucători pe bani.

Noi muncim în fiecare zi. Noi încercăm să găsim soluții. E treaba noastră internă. Avem obiectivele, le știm, le-am identificat. Încercăm să facem din Farul o echipă stabilă și puternică, care să aibă un proiect serios.

Eu am zis atunci despre multinaționale că ele pot veni în sport să investească ca și publicitate, ca parteneri, să poată să facă orice. Să cumpere acțiuni, o lege care să le dea un procent din cifra de afaceri.

Trebuie o lege unitară dată, pentru toată lumea și eu cred că dacă se implică multinaționalele cu un procent din cifra de afaceri, fotbalul cred că ar crește foarte mult în România”, a declarat Gică Hagi, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și