Închide meniul

Andrei Burcă, fericit după Petrolul – CFR Cluj 2-5: „Este o victorie meritată!” + Ce a spus Mario Camora

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 27 februarie 2023, 23:56

Andrei Burcă, fericit după Petrolul – CFR Cluj 2-5: Este o victorie meritată!” + Ce a spus Mario Camora

Andrei Burcă, fericit după Petrolul - CFR Cluj 2-5

Andrei Burcă / Profimedia

Andrei Burcă s-a declarat fericit după Petrolul – CFR Cluj 2-5! Stoperul campioanei României a vorbit despre victoria spectaculoasă pe care echipa sa a obținut-o în etapa a 27-a a Ligii 1. În prezent, CFR Cluj ocupă locul 2 din Liga 1, cu 56 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea partidă de campionat, CFR Cluj o va întâlni, acasă, pe UTA Arad. Meciul este programat joi, de la ora 17:00.

Andrei Burcă, fericit după Petrolul – CFR Cluj 2-5

Andrei Burcă susține că victoria obținută de CFR Cluj a fost meritată și că este cu gândul la următoarea partidă, cea cu UTA Arad.

„«Mister» asta își dorește (n.r. să câștige cu 1-0). Noi am venit cu gândul să plecăm cu toate cele trei puncte. La sfârșitul zilei, asta contează, că ne-am apropiat de cei de la Farul.

Consider că este o victorie meritată, am avut foarte multe ocazii. Mi-am dat puțin glezna peste cap, dar nu e problemă. Acum mergem acasă să ne odihnim, mâine la fel, pentru că ne așteaptă o partidă dificilă cu cei de la UTA.

Reclamă

Noi trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut și să luăm cele trei puncte”, a declarat Andrei Burcă, la finalul partidei cu Petrolul.

Mario Camora: „Era important să câștigăm!”

„Era important, pentru noi, să câștigăm. Știam că nu o să fie ușor. Astăzi, suntem bucuroși. Noi am vorbit, la pauză, că este important să căutam golul doi. S-a văzut și în prima repriză că au avut două contraatacuri periculoase.

Păcat că am primit două goluri, dar asta este. Este și din cauza oboselii”, a spus și Mario Camora.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Deac le dă peste nas contestatarilor după Petrolul – CFR Cluj 2-5

Ciprian Deac, veteranul celor de la CFR Cluj, a avut un mesaj pentru cei care consideră că este prea bătrân, după victoria spectaculoasă obținută în fața Petrolului.

„Sincer, când am ajuns la stadion și am văzut terenul, mi-a fost frică. E bine că am marcat. Nu mi-am propus niciodată să dau un anumit număr de goluri sau de pase.

Încerc să-mi ajut echipa. Mai degrabă sunt un muncitor, decăt un jucător care cântă la pian. Nu avem un Messi în echipă, cred că noi formăm o echipă.

După cum vedeți și dumneavoastră, aici, după o înfrângere, parcă s-a terminat totul. Se mai întâmplă și accidente. E bine că nu a fost un scor la limită sau să influențeze. La 5-2, nu cred că mai putem vorbi de arbitraj.

Nu putem zice că suntem o echipă care ne apărăm, din moment ce avem foarte multe goluri marcate. Avem o echipă matură, care, dacă marchează, încearcă să conserve rezultatul.

De trei ani, tot asta aud din tribună, numai: «Pensionarule! Lasă-te!». Sunt obișnuit, dar sunt primul care voi ridica mâna când voi simți ca nu mai pot”, a declarat Ciprian Deac, la finalul partidei cu Petrolul, pentru digisport.ro.

Momente de confuzie în Petrolul – CFR Cluj

În minutul 50 al partidei Petrolul – CFR Cluj, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, Daniel Birligea a înscris un gol din cădere, în urma unei faze fixe. Deși „centralul” Găman a dictat, inițial, gol valabil, VAR-ul a intervenit.

Reclamă

După patru minute de consultări, arbitrii din camera VAR l-au chemat pe George Găman să revadă faza. Într-un final, „centralul” a hotărât să-și păstreze decizia, astfel că CFR Cluj și-a majorat avantajul la 2-0.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și