Închide meniul

Dan Petrescu, umilit de suporterii lui CFR Cluj: „Du-te la Dică să iei niște lecții!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 septembrie 2022, 17:47

Dan Petrescu, umilit de suporterii lui CFR Cluj: „Du-te la Dică să iei niște lecții!

Dan Petrescu este antrenor la CFR Cluj

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj/ Hepta

Dan Petrescu a fost criticat de suporterii lui CFR Cluj după remiza cu Ballkani din primul meci al grupelor Conference League, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii campioanei României au răbufnit de pagina de Facebook a clubului. Unii dintre acestea chiar i-au sugerat lui Dan Petrescu să învețe de la Nicolae Dică, antrenorul rivalei FCSB.

Dan Petrescu, criticat de suporterii lui CFR Cluj

„Cum mai poate răbda conducerea CFR acest antrenor depășit? Se lăuda că are jucători mai buni decât în sezonul trecut! Ce jocuri sunt astea, începând cu Pyunik și terminând cu Ballkani, de campionat ce să mai… Dați-i drumul până nu e prea târziu. Înainte de orice meci, aceleași dume la șablon. Meciurile, super plictisitoare. Doar norocul scoate câte un egal. O să vedeți, cu el pe bancă nu vor face mai mult de două puncte”.

”Suporterii trebuie să ia atitudine și la fiecare meci să i se scandeze demisia. Să punem presiune pe conducere să îl demită, altfel va fi un dezastru”

”Rușine Dan Petrescu. Du-te la Dică pentru niște lecții!”

Reclamă

”Demisia! Pleacă! Rușine! Ți s-au adus toți jucătorii doriți și te distruge cea mai slabă echipă din competiție. FCSB se bate cu West Ham aproape de la egal la egal. Rușine Petrescu!”

Dan Petrescu: „Când să antrenez jucătorii?”

Antrenorul grupării din Gruia este convins că jucătorii săi sunt afectaţi de numărul mare de meciuri avut în ultima perioadă.

Au avut posesia mingii mai mult, dar, cred că au avut două șuturi sau trei maxim pe poartă și au marcat un gol frumos. Am avut niște ocazii, nu am reușit să marcăm. E clar că nu am făcut cel mai bun meci al nostru, dar încă suntem neînvinși în Europa.

Reclamă 4 / 0/3

E un punct bun pentru moral. Când marchezi în ultimul minut nu poți să fii supărat. E un pas înainte un punct, sperăm joi să câștigăm. Să facem patru puncte în două meciuri e un pas bun pentru calificare.

Toată lumea a spus că noi suntem favoriți. Să egalezi în ultimul minut trebuie să fii mulțumit. Îți dai seama dacă pierdeam… Pentru mine e mai bine să faci un egal decât să nu pierzi.

La ora asta suntem aici încă… Zburăm… Când să-i antrenez? Mâine? La două zile înainte de meci. Foarte puțin pot să-i antrenez. Când? Vor fi iar 7-8 schimbări la meciul cu Craiova, meci important, după care joi vrem să câștigăm.

Degeaba te antrenezi bine, cu meciurile te afli în forme. Iar jucătorii care au venit, nu au 90 de minute, poate doar o repriză și trebuie să-i pregătim și pe ei„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

FC Ballkani – CFR Cluj 1-1, în grupa G a Conference League

Armend Thaci a înscris, în minutul 62, primul gol al meciului de pe stadionul Fadil Vokrri, din Pristina. Golul egalizator a fost înscris în minutul 90+1 de către Yuri.

BALLKANI: Frasheri – Thaci, Dellova, Jashanica, Thaqi – Korenica (Lucas 75), Zyba (Bekteshi 79), Emerllahu – Gripshi, Rrahmani (Abazi 84), Krasniqi (Berisha 85). ANTRENOR: Ilir Daja

CFR CLUJ: Scuffet – Braun, Matias, Burcă, Camora – Boateng (Bordeianu 73), Mistrati (Păun 46), Cvek (Buş 86) – C. Deac (Petrila 73), Yeboah, Roger (Malele 62). ANTRENOR: Dan Petrescu

Reclamă

Cartonaşe galbene: Dellova 18 / Boateng 51, Yuri 89

Arbitri: Urs Schnyder – Marco Zurcher, Zurcher Benjamin (toţi din Elveţia)

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și