Închide meniul

Dan Petrescu, vehement după ce fanii de la FCSB l-au înjurat: „Pentru asta au venit! O peluză a fost făcută pe banii luaţi de pe mine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 decembrie 2022, 22:38

Dan Petrescu, vehement după ce fanii de la FCSB l-au înjurat: „Pentru asta au venit! O peluză a fost făcută pe banii luaţi de pe mine!

Dan Petrescu, vehement despre fanii de la FCSB

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj / Antena Sport

Dan Petrescu, vehement după ce fanii de la FCSB l-au înjurat în derby-ul cu CFR Cluj. Ultraşii de la FCSB l-au înjurat pe Dan Petrescu în startul partidei cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a analizat şi derby-ul cu CFR Cluj şi a spus că victoria este una meritată.

Dan Petrescu, vehement după ce fanii de la FCSB l-au înjurat

O victorie meritată, importantă pentru noi. În primele 70 de minute, nu țin minte o ocazie a lor. Au avut niște ocazii pe final. Băieții au jucat fantastic. Au fost multe probleme în pregătirea meciului. Am avut noroc cu staff-ul medical. Trebuie să legăm victoria asta cu o victorie la meciul de marți.

În repriza a doua am început mai bine, am avut ocazii și am marcat. Cel mai important este rezultatul. Îmi era frică să nu fim egalați pe final, cum s-a întâmplat la meciul cu Botoșani. Mi-aș fi dorit să marcăm și golul doi.

(n.red. de ce l-a înlocuit pe Deac) M-am gândit să fie sânge proaspăt. Deac a jucat bine. Azi ne-au ieșit bine schimbările. Era fericit și el acum. FCSB are un lot fantastic, au jucători extraordinari, talentați, cu mult potențial. Va fi greu. Fiecare echipă are nevoie de întăriri, inclusiv CFR.

Reclamă

Cred că ar fi bine ca cei care comentează să facă analiza. Eu zic că echipa a câștigat, restul nu mai contează. Mi-a fost puțin teamă pentru că dupa meciul cu Botoșani, moralul era scăzut. Aveam doar doi fundași. Nu e ușor. Este o victorie foarte importantă, dar dacă nu o legăm cu o victorie marți, degeaba am câștigat acum

N-aţi auzit cum m-au primit? Foarte bine. O peluză s-a construit pe banii luaţi de pe mine. Unii au venit la meci în spatele băncii doar ca să mă înjure pe mine„, a spus Dan Petrescu la digisport.ro.

Dan Petrescu, înjurat de galeria de la FCSB! Primire ostilă pentru antrenorul campioanei

Dan Petrescu, înjurat de galeria de la FCSB! Ultraşii nu au trecut peste imaginile cu Petrescu în timp ce cânta împotriva celor de la FCSB. Dan Petrescu a avut parte de o primire ostilă din partea ultraşilor de la FCSB. Antrneorul campioanei a fost înjurat în startul derby-ului de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

În acest an, Dan Petrescu a fost surprins în timp ce scanda împotriva celor de la FCSB la petrecerea de titlu de anul trecut.

Dan Petrescu, răspuns acid după ce a fost acuzat că a înjurat FCSB

Dan Petrescu, răspuns acid după ce a fost acuzat că a înjurat FCSB. Antrenorul lui CFR Cluj a fost criticat aspru de Gabi Balint pentru că ar fi înjurat echipa lui Gigi Becali la petrecerea de titlu a ardelenilor. “Bursucul” a rupt tăcerea și a vorbit despre momentele respective.

Petrescu i-a oferit un răspuns acid lui Balint, fostul său coleg de la Steaua și de la naționala României, care l-a certat pentru scandările anti-FCSB. Antrenorul campioanei a răbufnit și a amintit că “tot stadionul FCSB-ului mă huiduie”.

“A fost o scandare a jucătorilor, eu doar eram acolo. Eu nu am zis nimic, am fost la Steaua, am copilărit acolo. Fanii zic despre mine nu ştiu ce, dar eu am jucat finale, am câştigat cupe. Însă când joc pe terenul Stelei (n.r. – FCSB), tot stadionul mă huiduie. Asta nu a zis nimeni niciodată.

Eu îmi fac meseria unde mă duc, dar cum sunt înjurat pe Arena Naţională nu sunt înjurat nici la Dinamo. La fel când joc şi cu Craiova, nu e înjurată CFR Cluj, e înjurat Dan Petrescu. Cei de la televiziune vorbesc pentru că nu au ce face. Vorbesc acolo, bravo lor! Eu sunt aici de dimineaţă şi muncesc, îmi fac meseria.

Nu pot să aştept ca o echipă sau ca alta să mă ia, pentru că sunt puţine locuri. Sufăr când mă înjură lumea, pentru că e pe nedrept. Eu am fost în Rusia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Italia, nu m-a înjurat nimeni, am fost în Anglia, nu m-a înjurat nimeni. Vin în România şi mă înjură toţi. Nu ştiu care e motivul, pentru că mi-am dat viaţa pentru ţară! E un defect dacă faci ceva bun.”, a declarat Dan Petrescu, pentru primasport.ro.

CFR Cluj, reacție oficială după ce Dan Petrescu și jucătorii săi au înjurat FCSB

CFR Cluj, reacție oficială după ce Dan Petrescu și jucătorii campioanei au înjurat FCSB, la petrecerea de titlu. Cristi Balaj, președintele ardelenilor, a explicat că “oboseala și alcoolul” au dus la acele scene pe care le regretă.

Reclamă

Cristi Balaj s-a arătat extrem de dezamăgit de momentele respective și a încercat să își apere clubul. Președintele campioanei a declarat că entuziasmul, oboseala și alcoolul și-au spus cuvântul, rezultând acele injurii adresate “roș-albaștrilor”.

“Încep prin a caracteriza incidentul ca un eveniment regretabil. Am mai participat la evenimente cu echipa și nu am mai auzit asemenea scandări. Am fost acolo, au fost câțiva membri ai galeriei, persoane care folosesc asemenea scandări. Eu nu le agreez. Sunt crescut altfel și văd lucrurile diferit.

Starea de oboseală, entuziasmul, lucrurile și cuvintele care i-au deranjat spuse din tabara adversă au dus la asta. Oboseala și consumul de alcool, care a fost în cantități destul de însemnate, au dus la acest moment regretabil. Vreau să îmi cer scuze, nu mă caracterizează.

Nu mi-aș dori să mai aud astfel de scandări. Am fost unul dintre cei care au contestat cu vehemență când s-au adresat anumite cântece și scandări la adresa unui membru din familia lui Mihai Stoica.

Versurile nu sunt foarte greu de reținut, dar nu l-am văzut pe Dan Petrescu să fi cântat. L-au prins în mijlocul evenimentelor. A avut neinspirația să nu plece de acolo, dar nu a fost el cel care a dat tonul.”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:40 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și