Închide meniul

Cristiano Bergodi, după Dinamo – Rapid 1-2: „Sper să arătăm cum vreau eu peste câteva etape”. Scandal la finalul meciului

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2024, 22:29

Reclamă
Cristiano Bergodi, după Dinamo – Rapid 1-2: „Sper să arătăm cum vreau eu peste câteva etape. Scandal la finalul meciului

Cristiano Bergodi, după Dinamo - Rapid 1-2: "Sper să arătăm cum vreau eu peste câteva etape"

Cristiano Bergodi, pe banca Rapidului - Hepta

Cristiano Bergodi a vorbit după Dinamo – Rapid 1-2, al doilea meci consecutiv câştigat pe final de giuleşteni, după cel cu FC U Craiova. Italianul a fost implicat într-un scandal cu un fan, la finalul partidei de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria dramatică adusă din nou de Borisav Burmaz, jucătorii merg pe Giuleşti pentru a sărbători alături de miile de suporteri care i-au încurajat de pe propria arenă.

Cristiano Bergodi, după Dinamo – Rapid 1-2: „Sper să arătăm cum vreau eu peste câteva etape”

„Schimbările au făcut diferența, Burmaz a dat din nou gol, a avut o șansă mare. Mă bucur, azi nu am făcut un meci convingator, sunt importante aceste trei puncte, dar trebuie să reglăm ceva, nu am jucat niciodată cu frică. Nu știu de ce, dar mergem înainte.

Era un suporter, a scuipat, a vorbit în limba italiană, m-a înjurat (n.red. de ce era nervos la finalul meciului). Ne-a părut rău că suporterii nu au fost aici, fotbalul românesc a pierdut. Trebuiau să fie ambele peluze. Acum mergem la ei, ne bucurăm cu ei în Giulești.

Încă nu se vede o cursivitate în joc, suferim la relațiile de joc, trebuie să vedem bine, jucătorii trebuie să se integreze, nu e ușor, au venit din altă țară. Sunt jucători de calitate, dar trebuie să avem răbdare. Noi am trăit periculos în ultimele două meciuri.

Reclamă

Astăzi o remiză era rezultatul corect, dar băieții au arătat caracter. Într-un derby nu mai contează diferența din clasament.

A fost o execuție frumoasă a lui Abdallah, mi-a plăcut mult ca atacant, ne-a pus probleme. Știam că vor juca ofensiv, a fost greu astăzi.

Peste câteva etape (n.red. când crede că se omogeniza echipa), dar între timp trebuie să câștigăm. Trebuie altceva, și băieții erau supărați la pauză, trebuia să arătăm altceva din toate punctele de vedere, știu și ei, sunt conștienți. Echipa încă nu este omogenă”, a spus Bergodi, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Albu, ironie devastatoare după victoria din derby

Alexandru Albu a lansat o ironie devastatoare după victoria din derby. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus la limită în derby-ul de pe Arena Naţională. Papeau şi Burmaz au marcat golurile victoriei, în timp ce pentru dinamovişti a înscris Abdallah.

Rapid a mai greu decât se aştepta derby-ul cu Dinamo. Burmaz a marcat în minutul 90 golul victoriei. Atacantul adus în această iarnă la Rapid a ajuns la două goluri în două meciurile pentru echipa lui Bergodi.

„Nu am jucat prea bine în prima repriză. Am luat un gol prostesc, aş zice eu. A doua repriză am intrat mai montaţi. Importante sunt punctele, nu contează că am juca cum jucat. Ştiam ce sistem vor juca, cred că noi ne-am surprins pe noi. Iar jucăm slab cu echipelele mici, echipele din subsolul clasamentului.

Trebuie să fim bărbaţi şi să jucăm mai bine. Ne-am apărat bine şi am închis meciul. Dinamo este acolo jos, cu tot respectul pentru ei. În momentul de faţă, Dinamo este o echipă mică în comparaţie cu Rapid. Orice echipă vrea să aibă suporterii noştri. Dacă cei de la Dinamo nu au avut bărbăţia să le dea inelul de jos, înseamnă că le-a fost frică de ei„, a spus Alexandru Albu la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și