Închide meniul

Dan Șucu a bătut palma cu Damjan Djokovic! Îi oferă un salariu uriaș mijlocașului de la FCSB. O nouă lovitură dată de Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2024, 23:21

Reclamă
Dan Șucu a bătut palma cu Damjan Djokovic! Îi oferă un salariu uriaș mijlocașului de la FCSB. O nouă lovitură dată de Rapid

Dan Șucu a bătut palma cu Damjan Djokovic

Damjan Djokovic, în tricoul FCSB-ului / Profimedia

Dan Șucu a bătut palma cu Damjan Djokovic și dă o nouă lovitură pe piața transferurilor. Patronul Rapidului s-a înțeles cu mijlocașul de la FCSB care a fost pus de Gigi Becali pe „lista neagră”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce i-a transferat pe Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz, acționarul majoritar al Rapidului s-a înțeles și cu croatul în vârstă de 33 de ani. În vară, în Giulești au ajuns alți doi fotbașiști ai FCSB-ului, Iulian Cristea și Răzvan Oaidă.

Dan Șucu a bătut palma cu Damjan Djokovic!

Potrivit digisport.ro, șefii Rapidului au ajuns la un acord cu Damjan Djokovic. Mijlocașul va primi un salariu uriaș, de 17.000 de euro. Ca să poată semna contractul, Djokovic trebuie să își rezilieze contractul cu roș-albaștrii.

Gigi Becali a anunțat deja că este dispus să îl lase pe croat să plece liber de contract, de îndată ce acesta își va găsi echipă. Totuși, mijlocașul cotat la 300.000 de euro are pretenții financiare.

Damjan Djokovic ar solicita o compensație de 100.000 de euro, adică cinci salarii, pentru a pleca acum de la FCSB. Suma pe care este dispus Gigi Becali să o plătească e mai mică. Rămâne de văzut dacă se va ajunge la un acord în următoarele zile.

Reclamă

Cu patru titluri câștigate în tricoul lui CFR Cluj, Damjan Djokovic a semnat în vară cu liderul Ligii 1. În total, a adunat 23 de meciuri și 4 goluri pentru vicecampioana României.

Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz au costat-o pe Rapid, în această iarnă, 1.7 milioane de euro. Cel mai scump a fost Krasniqi, adus de la CFR Cluj pentru 1 milion de euro.

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre plecarea lui Dragoş Grigore de la Rapid

Anunţul făcut de Victor Angelescu despre plecarea lui Dragoş Grigore de la Rapid. Acţionarul minoritar al Rapidului a spus că nu se pune problema ca Rapid să ceară bani pe fundaşul său. Dragoş Grigore ar putea ajunge la FC Botoşani, ultima clasată din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Dragoş Grigore e gata să se despartă de Rapid, club cu care mai are contract până în vară. Valeriu Iftime îl vrea la Botoşani ca să se lupte cu Dinamo pentru evitarea retrogradării.

Dragoș Grigore e în ultimele șase luni de contract cu noi, nu a jucat foarte mult la noi. Dacă își va dori să plece la o altă echipă, noi nu ne vom opune.

Ar fi culmea să cerem bani pe Dragoș Grigore, vă dați seama că nu am cere bani. Dacă el își va dori să plece să joace în altă parte, probabil că nu ne-am opune”, a spus Victor Angelescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și