Închide meniul

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 iunie 2024, 18:23

Reclamă
Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024

Adrian Rus, alături de coechipieri după victoria cu Ucraina / Profimediaimages

Dan Şucu este pe punctul de a da o lovitură importantă pe piaţa transferurilor – a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024. Patronul Rapidului este aproape de a semna cu un fotbalist cotat la 700.000 de euro, care este rezerva lui Edi Iordănescu în meciul Slovacia – România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a prezentat pe Cristi Manea, Dan Şucu ar fi ajuns la un acord şi cu Adrian Rus. Fundaşul central de 28 de ani a fost împrumutat sezonul trecut de Pisa la Pafos FC.

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024

Potrivit prosport.ro, Dan Şucu s-a înţeles cu Adrian Rus, cel care ar urma să îmbrace tricoul Rapidului după EURO 2024. Giuleştenii ar urma să îl cumpere de la echipa care a terminat pe locul 13 în Serie B.

În 2022, Pisa plătea un milion de euro pentru a-l transfera pe pe Adrian Rus de la Fehervar. Nu a confirmat în Italia şi a fost trimis sub formă de împrumut în Cipru. Sezonul trecut, internaţionalul român a înscris 2 goluri şi a oferit o pasă decisivă pentru Pafos FC.

Adrian Rus a jucat în ultimul sfert de oră al meciului România – Ucraina, scor 3-0. A intrat atunci în locul lui Marius Marin. A fost rezervă neutilizată cu Belgia.

Reclamă
Reclamă

Rus ar fi acceptat deja să revină în România şi se va alătura lotului lui Neil Lennon. Dan Şucu i-a adus în această vară la Rapid pe Cristi Manea şi Luka Gojkovic.

Suma uriaşă primită de Cristi Manea, după ce a semnat cu Rapid

Dan Şucu i-a oferit lui Cristi Manea suma de 200.000 de euro, la semnarea contractului cu Rapid, notează fanatik.ro. Fundaşul cotat la 2,5 milioane de euro va avea un salariu uriaş în Giuleşti şi va câştiga 17.500 de euro pe lună.

La această sumă se vor mai adăuga şi bonusuri de performanţă, în funcţie de rezultatele pe care Manea le va bifa în tricoul Rapidului. Acesta a semnat cu giuleştenii un contract valabil pe trei sezoane.

Reclamă

La Rapid, Cristi Manea se va lupta pentru un loc de titular cu Christopher Braun şi Răzvan Onea, ceilalţi doi fundaşi dreapta din lotul lui Neil Lennon. Onea va rata însă debutul sezonului viitor, din cauza unei accidentări.

Cristi Manea a fost prezentat oficial la Rapid şi s-a declarat fericit de faptul că va îmbrăca tricoul trupei de sub Grant.

Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria și suporterii Rapidului, și cred că sunt cei mai frumoși din țară.

Abia aștept să joc acasă și să am în spate un zid vișiniu! Îmi doresc să câștigăm campionatul și să facem fericiți acești suporteri minunați!”, a declarat Cristi Manea.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și