Închide meniul

Dan Şucu a confirmat plecarea lui Marko Dugandzic de la Rapid: „Nu puteam să îl vedem nefericit”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 septembrie 2023, 12:24

Reclamă
Dan Şucu a confirmat plecarea lui Marko Dugandzic de la Rapid: „Nu puteam să îl vedem nefericit

Dan Şucu a confirmat plecarea lui Marko Dugandzic de la Rapid

Marko Dugandzic se bucură după un gol marcat în Liga 1 / Hepta

Dan Şucu a confirmat plecarea lui Marko Dugandzic de la Rapid. Acţionarul majoritar al Rapidului a declarat că golgheterul sezonului trecut din Liga 1 a avut ofertă şi din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dugandzic va lua drumul Arabiei Saudite. El va câştiga, potrivit lui Dan Şucu, peste 1 milion de euro pe sezon!

Dan Şucu a confirmat plecarea lui Marko Dugandzic de la Rapid

„Da, golgheterul Rapidului pleacă! A avut ofertă și din Turcia, acum 2 săptămâni, nu puteam să-l vedem nefericit că a ratat un contract cu 7 cifre!

Eu nu mă ocup de zona aceasta, de transferuri. Le dau credit total colegilor mei, lui Victor Angelescu și președintelui Daniel Niculae. Ei doi sunt profesioniști. M-au informat în această dimineață de transfer și le-am zis să facă cum cred ei că e mai bine, pentru că au expertiză mult mai mare și am încredere totală în acțiunile lor. Știu ce trebuie să facă și sunt convins că acționează numai și numai spre binele Rapidului.

Din punctul meu de vedere, eu sunt mai sentimental, dacă ar fi după mine n-ar pleca niciun jucător de la Rapid. (n.r. – râde). Nici Sefer, nici Dugandzic, nimeni, dar fotbalul nu se poate face pe sentimente. Ce ar însemna să nu se mai transfere nimeni, niciodată? Dugandzic e un jucător formidabil, care ne-a ajutat foarte mult, pe care îl prețuiesc cu adevărat. Vom vedea în timp dacă am riscat dându-l acum pe Dugandzic, dar nu uitați că l-am luat pe Rrahmani și era poate greu ca Dugandzic să accepte, uneori, statutul de rezervă. Gândiți-vă, bate și el spre 30 de ani.

Reclamă

Cine suntem noi să refuzăm o astfel de oportunitate pentru un jucător care a făcut atâtea lucruri bune pentru Rapid? Vă dați seama cum l-am fi frustrat pe acest jucător, ce ar fi fost în sufletul lui, mai ales că acum două săptămâni am refuzat o ofertă din Turcia pentru Dugandzic.

Îl avem pe Rrahmani, un marcator pur-sânge. Mai țineți minte un nume, pe Stan, care este titular în atac la tineret. Un jucător promițător, o să auziți multe lucruri frumoase despre el. Se antrenează deja cu prima echipă și domnul Bergodi o să-i dea șanse”, a declarat Dan Şucu pentru fanatik.ro.

Marko Dugandzic pleacă de la Rapid! Golgheterul sezonului trecut va semna cu Al-Tai

Marko Dugandzic pleacă de la Rapid! Atacantul croat, care a fost golgheterul Ligii 1 sezonul trecut, va semna cu Al-Tai, fosta echipă a lui Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid îl vinde pe Marko Dugandzic pentru o sumă de circa 2 milioane de euro. Atacantul va avea un salariu de circa 1 milion de euro pe sezon, aşa cum a confirmat Dan Şucu.

Marko Dugandzic este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2,5 milioane de euro.

Echipa giuleşteană va face un profit considerabil, după ce l-a cumpărat pe Dugandzic de la CFR Cluj pentru doar 175.000 de euro.

Dugandzic a marcat 22 de goluri sezonul trecut în Liga 1, fiind golgheterul campionatului. Pe locul 2 în clasamentul golgheterilor s-a clasat Andrea Compagno de la FCSB, cu 20 de goluri.

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj: „Nu mai puteam să ne permitem asta!”

Cristi Balaj a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Marko Dugandzic a plecat de la CFR Cluj. Preşedintele ardelenilor a spus că s-a renunţat la atacant din raţiuni financiare.

Balaj a spus că Marko Dugandzic a fost vândut de CFR Cluj pentru că avea un salariu mare. Atacantul a avut un sezon de vis la Rapid, pentru care a marcat de 22 ori, devenind golgheterul campionatului.

„Noi pe Dugandzic l-am vândut. Era un jucător cu salariu mare la CFR și nu mai puteam să ne permităm să avem jucători în afara listei. Era mult peste medie. Am primit o ofertă pentru el, fiind un jucător care a jucat 18 minute în 24 de partide, un singur gol și un assist, având ofertă, era normal să îl cedăm.

Reclamă

A apărut și acea problemă în mass-media legat de o situație în care eu i-am luat apărarea. E important și clubul, nu doar anumite preferințe ale antrenorilor. Asta este”, a spus preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și