Închide meniul

Dan Șucu „a spart banca” la Rapid! Cât a cheltuit patronul giuleștenilor până în prezent la club

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2022, 16:26

Reclamă
Dan Șucu a spart banca” la Rapid! Cât a cheltuit patronul giuleștenilor până în prezent la club

Rapid a pierdut un nou proces la TAS

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

Dan Șucu a ”spart banca” la Rapid. Patronul giuleștenilor a cheltuit o sumă colosală, de când a preluat formația antrenată de Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost preluată la începutul sezonului de către Dan Șucu, acesta deținând 50% din acțiunile clubului. Giuleștenii au încheiat anul pe locul 4, la egalitate de puncte cu rivalii de la FCSB, ambele cu 38 de puncte.

Dan Șucu a „spart banca” la Rapid

Dan Șucu a dezvăluit suma pe care a cheltuit-o, de când a preluat Rapidul, și anume 4 milioane de euro. Mai mult decât atât, omul de afaceri a declarat că în următoarele sezoane, suma pe care o va bagă în conturile giuleștenilor se va ridica la aproximativ 10 milioane de euro, fără a lua în calcul infrastructura.

„În jur de 4 milioane de euro (n.r. cât a investit la Rapid). Și dacă mă întrebi cât mă aștept să investesc în viitor, cât de cât, până pun lucrurile la punct, pe făgașul pe care mă aștept, probabil în jur de 10. Aici vorbim de investiție directă în Rapid.

Nu vorbim de infrastructură. Nu vorbim de baze sportive, nu vorbim de toată partea de infrastructură care, din punctul meu de vedere, este separată.

Reclamă
Reclamă 4

Aceea este o investiție personală, a familiei și e pusă la dispoziția Rapidului. Aia e altceva. În zona asta de infrastructură mă aștept să cheltui minim 20 de milioane, pe lângă cei 10.

Dacă vorbim de Rapid, în mod direct, ajungem la 10 milioane până punem lucrurile la punct”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Dan Șucu a fost partener de afaceri cu Gigi Becali

Dan Șucu a fost partener de afaceri cu Gigi Becali! Acționarul de la Rapid a făcut dezvăluiri despre legăturile, în afaceri, pe care le-a avut cu patronul FCSB-ului.

Reclamă

Finanțatorul Rapidului a dezvăluit faptul că, în trecut, a avut o afacere împreună cu Gigi Becali (64 de ani), însă nu a fost una de succes.

„În ce fel să fim prieteni? Habar nu am. Suntem cunoscuți, da. Am încercat să facem o afacere împreună. Nu a prea reușit, asta e.

Are un anumit tip de succes în fotbal, dar eu nu l-aș urma în același fel. Dar are rezultate bune. Nu cunosc amănunte, nu știu ce resurse sunt folosite pentru acele rezultate. Îmi spuneți câ vinde bine. Asta e evident. Dar nu știu cât cheltuie. Nu știu dacă FCSB e o afacere pentru el sau nu. El spune că este strict o afacere, dar eu o văd ca pe o implicare socială absolut necesară, ca o stare de spirit. O văd diferit.

Nu sunt adeptul ideii în care patronul decide tot, iar dacă patronul nu hotărăște totul stă. Din punctul meu de vedere, oamenii lucrează autonom. După aceea evaluăm și vedem ce a făcut bine și ce nu”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16 25 iun.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și