Închide meniul

Întrebarea care l-a uimit pe Gică Hagi la conferinţa de presă, înainte de UTA – Farul: „Nu sunt singur!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 februarie 2023, 16:35

Întrebarea care l-a uimit pe Gică Hagi la conferinţa de presă, înainte de UTA – Farul: „Nu sunt singur!

Întrebarea care l-a uimit pe Gică Hagi, la conferinţa de presă de dinaintea duelului UTA - Farul

Gică Hagi, la conferința de presă / Captură Youtube

Întrebarea care l-a uimit pe Gică Hagi i-a fost adresată la conferinţa de presă premergătoare duelului din Liga 1, dintre UTA şi Farul. Un jurnalist l-a întrebat pe „Rege” dacă îi este greu să susţină o echipă care se bate pentru primul loc din campionat, iar răpsunsul managerului constănţenilor a venit fără reţineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA şi Farul se întâlnesc într-o partidă din etapa a 27-a din Liga 1. Meciul va avea loc vineri, de la ora 20:30, în format live text, pe AS.ro.

Întrebarea care l-a uimit pe Gică Hagi la conferinţa de presă, înainte de UTA – Farul

„E greu să țineți singur o echipă care luptă la titlu?” este întrebarea care l-a mirat pe Gică Hagi. „Regele” a oferit imediat răspunsul, şi a declarat că Farul are peste 100 de angajaţi, care lucrează zilnic pentru a duce echipa în fruntea clasamentului din Liga 1.

Totodată, Hagi a mărturisit că principalii oamenii care îşi aduc aportul pentru rezultatele din acest sezon sunt jucătorii, însă în spatele lor se află o mulţime de angajaţi ai clubului, care se luptă pentru a aduce titlul la Constanţa.

„Cum? Țin singur? Singur? Păi suntem 100 și ceva pe aici care muncim. Nu sunt singur. Eu zic că muncim cu toții, muncim foarte bine, e meritul în primul rând al jucătorilor. Jucătorii au făcut-o foarte bine, noi ceilalți din afară îi ajutăm, în sprijinim să îi aducem în formă foarte bună, să joace un fotbal bun. Noi suntem foarte mulți.

Reclamă

Avem un club cu foarte mulți angajați, care muncesc atât administrativ, cât și tehnic. Suntem toți lângă jucători. Ei sunt protagoniștii, ei sunt artiștii, ei joacă bine, aduc victoriile și fac rezultatele. Ei produc totul pe teren. În spatele lor suntem un grup foarte bun, care are grijă de ei și îi ajută să fie în formă”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă premergătoare duelului dintre UTA şi Farul.

Totodată, Hagi a oferit declaraţii şi despre următoarea partidă, ce cu UTA. „Regele” a dezvăluit că îşi doreşte un meci bun, şi susţine că ultimele patru dueluri din campionatul regular sunt mereu complicate.

„Totdeauna cu UTA am avut meciuri echilibrate, s-au marcat goluri puține, chiar mai deloc în ultimele două meciuri. Meciuri în care s-a jucat, fiecare echipă a încercat să producă fotbal. Sperăm ca de data aceasta să se marcheze goluri, să facem un meci bun.

Reclamă 4 / 0/3

Reprezintă o mare provocare pentru noi aceste 4 meciuri, în care trebuie să scoatem cât mai multe puncte. Sunt meciuri dificile, meciuri în care toți au nevoie de victorii și puncte. Cred că vor ieși meciuri frumoase. Sperăm să facem un meci foarte bun și să ne întoarcem cu puncte acasă”, a mai spus Gică Hagi.

Gică Hagi l-a scos din lot pe Tudor Băluță, înainte de UTA Arad – Farul: “L-am lăsat acasă!”

Gică Hagi l-a scos din lot pe Tudor Băluță, înainte de UTA Arad – Farul. Înaintea partidei, Gică Hagi a anunțat ultimele decizii luate la nivelul lotului de la Farul. “Regele” a precizat că Tudor Băluță a fost scos din lot pentru duelul de la Arad.

Totodată, Gică Hagi a anunțat la conferința de presă că Enes Sali va începe titular în linia ofensivă a “marinarilor”, în locul revelației Adrian Mazilu.

Pe Băluță l-am lăsat acasă. El vine după o perioadă foarte grea, cu meciuri foarte multe. Am considerat că avem jucători pe postul lui cu care să-l înlocuim foarte bine. Are și cartonaș galben, așa că l-am lăsat acasă.

Începe o săptămână foarte grea, cu 3 meciuri. Două deplasări foarte lungi și un meci acasă foarte puternic cu un adversar foarte bun. Dar în rest toți jucătorii sunt cu noi, chiar dacă avem foarte multe cartonașe galbene, trebuie să ne adaptăm. Sperăm să facem un meci foarte bun”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Recomandări
  • Întrebarea care l-a uimit pe Gică Hagi
  • Ce răspuns a oferit „Regele”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și