Închide meniul

Gigi Becali, atac fără menajamente la adresa lui Dan Șucu: „Îl spulber! E diferență mare de valoare!”

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2023, 9:06

Reclamă
Gigi Becali, atac fără menajamente la adresa lui Dan Șucu: Îl spulber! E diferență mare de valoare!”

Gigi Becali, reacţie vehementă după ce Man a pierdut procesul cu Anamaria Prodan

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a lansat un atac fără menajamente la adresa lui Dan Șucu. Patronul de la FCSB a declarat că rivalul de la Rapid este o persoană de calitate, însă la fotbal, diferența este una colosală. Latifundiarul din Pipera a declarat că îl va ”spulbera” pe acționarul majoritar al giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider în Liga 1, după 12 runde disputate. Roș-albaștrii au șapte puncte peste rivalii de la Rapid, echipă care se află pe locul al treilea, după CFR Cluj.

Gigi Becali, atac fără menajamente la adresa lui Dan Șucu

Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte atunci când a fost întrebat despre Dan Șucu. Patronul de la FCSB a declarat că acționarul de la Rapid nu are nicio șansă în fața sa, la fotbal.

Becali a dezvăluit că îl cunoaște bine pe Șucu, și deși susține că este un om „de mare calitate”, FCSB va fi mult peste Rapid în acest sezon.

„Păi, și cu Dan Sucu, eu îl cunosc bine, e un om de mare calitate, dar la fotbal nu are calitate, la fotbal îl bat eu, îl spulber. Unde a venit? Știi ce înseamnă șapte puncte? Imens! Înjumătățire de puncte, dar aici nu e vorba numai de șapte puncte, e vorba de șapte puncte plus diferența de valoare, care e cam de aici la Ploiești”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro

Reclamă

FCSB și Rapid se vor duela în ultima etapă a turului. Partida este programată pe 3 noiembrie, de la ora 20:30, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali, ironii către Rapid după accidentarea lui Albion Rrahmani

Gigi Becali a lansat ironii către rivalii de la Rapid, după accidentarea lui Albion Rrahmani. Patronul de la FCSB a declarat că atacantul kosovar este un jucător bun, însă nu excelează în faţa porţii.

Gigi Becali a fost întrebat despre accidentarea lui Albion Rrahmani, şi a răspuns ironic, declarând că giuleştenii „l-au pierdut pe Maradona”. Patronul de la FCSB a recunoscut că vârful de 23 de ani este un jucător valoros, însă nu excelează.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera a declarat că atacantul rivalilor de la Rapid nu are forţă şi viteză, în ciuda prestaţiei solide din primele sale meciuri la formaţia giuleşteană.

Da, l-au pierdut pe Maradona. Nu e, e bun fotbalist, dar nu mai exagerați. Spune-mi o calitate în care e excelent. Ca să ai luciditate în fața porții, trebuie să ai forță și mai trebuie să ai viteză și dribling, și după aia vine luciditatea în fața porții”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și