Închide meniul

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor! Jucătorul de 700.000 de euro cu care începe negocierile patronul Rapidului

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2024, 11:18

Reclamă
Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor! Jucătorul de 700.000 de euro cu care începe negocierile patronul Rapidului

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor şi încearcă să îi facă echipă de titlu lui Cristiano Bergodi. Fără victorie în ultimele şase etape din 2023, antrenorul Rapidului primeşte întăriri pe bandă rulantă. Ultima ţintă a giuleştenilor este un mijlocaş cotat la 700.000 de euro de Transfermarkt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acţionarul majoritar al alb-vişiniilor a achitat deja aproape două milioane de euro pe trei jucători. A semnat cu Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz. Cel mai scump a fost Krasniqi, cumpărat de la CFR Cluj cu un milion de euro.

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor

De această dată, Şucu forţează aducerea unui jucător din Liga 1 pe bani puţini. Este vorba de mijlocaşul japonez Mino Sota (29 de ani), care a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate pleca gratis, în vară, de la Hermannstadt.

Şefii Rapidului încearcă totuşi să îl aducă încă din această iarnă pe niponul care a fost titular în 19 meciuri din această ediţie de campionat. Potrivit gsp.ro, în zilele următoare vor avea discuţii între reprezentanţii clubului din Giuleşti şi omologii de la Sibiu.

Dan Şucu va încerca să bată palma cu conducătorii lui Hermannstadt pentru o sumă modică de transfer. În caz contrar, mai există opţiunea să împrumute un jucător la Sibiu pentru a-l aduce acum gratis pe japonez. Dacă nu se ajunge la un acord, sursa citată anterior anunţă că oficialii Rapidului vor negocia direct cu reprezentanţii lui Mino Sota pentru a-l aduce din vară în Giuleşti, din postura de jucător liber de contract.

Reclamă
Reclamă 4

Mino Sota a ajuns în 2021 la Hermannstadt, de la Metaloglobus. În total, a jucat în 84 de meciuri pentru Sibieni în Liga 1 şi a marcat un gol.

Câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid

S-a aflat câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid. Portarul în vârstă de 25 de ani are o clauză de 800.000 de euro şi poate pleca încă din această vară. FC Basel insistă pentru titularul lui Cristiano Bergodi.

Moldovan a ajuns prima opţiune şi între buturile naţionalei României şi i-a ajutat pe tricolori să obţină calificarea la EURO 2024. Nu s-a grăbit să plece din Giuleşti şi a cerut garanţii că va juca meci de meci, pentru a accepta o ofertă. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au chemat la negocieri, în încercarea de a-i prelungi contractul.

Reclamă

Horaţiu Moldovan a cerut un salariu uriaş pentru Liga 1. A cerut 30.000 de euro pe lună pentru a încheia sezonul în tricoul Rapidului. O sumă similară primeşte Florinel Coman de la Gigi Becali.

Şefii din Giuleşti ar fi decis că efortul financiar este mult prea mare şi nu au acceptat propunerea goalkeeperului. Astfel, Horaţiu Moldovan este tot mai aproape de a pleca în această perioadă de mercato.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Titularii, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și