Închide meniul

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor! Jucătorul de 700.000 de euro cu care începe negocierile patronul Rapidului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2024, 11:18

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor! Jucătorul de 700.000 de euro cu care începe negocierile patronul Rapidului

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor şi încearcă să îi facă echipă de titlu lui Cristiano Bergodi. Fără victorie în ultimele şase etape din 2023, antrenorul Rapidului primeşte întăriri pe bandă rulantă. Ultima ţintă a giuleştenilor este un mijlocaş cotat la 700.000 de euro de Transfermarkt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acţionarul majoritar al alb-vişiniilor a achitat deja aproape două milioane de euro pe trei jucători. A semnat cu Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz. Cel mai scump a fost Krasniqi, cumpărat de la CFR Cluj cu un milion de euro.

Dan Şucu continuă asaltul pe piaţa transferurilor

De această dată, Şucu forţează aducerea unui jucător din Liga 1 pe bani puţini. Este vorba de mijlocaşul japonez Mino Sota (29 de ani), care a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate pleca gratis, în vară, de la Hermannstadt.

Şefii Rapidului încearcă totuşi să îl aducă încă din această iarnă pe niponul care a fost titular în 19 meciuri din această ediţie de campionat. Potrivit gsp.ro, în zilele următoare vor avea discuţii între reprezentanţii clubului din Giuleşti şi omologii de la Sibiu.

Dan Şucu va încerca să bată palma cu conducătorii lui Hermannstadt pentru o sumă modică de transfer. În caz contrar, mai există opţiunea să împrumute un jucător la Sibiu pentru a-l aduce acum gratis pe japonez. Dacă nu se ajunge la un acord, sursa citată anterior anunţă că oficialii Rapidului vor negocia direct cu reprezentanţii lui Mino Sota pentru a-l aduce din vară în Giuleşti, din postura de jucător liber de contract.

Reclamă

Mino Sota a ajuns în 2021 la Hermannstadt, de la Metaloglobus. În total, a jucat în 84 de meciuri pentru Sibieni în Liga 1 şi a marcat un gol.

Câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid

S-a aflat câţi bani a cerut Horaţiu Moldovan ca să rămână la Rapid. Portarul în vârstă de 25 de ani are o clauză de 800.000 de euro şi poate pleca încă din această vară. FC Basel insistă pentru titularul lui Cristiano Bergodi.

Moldovan a ajuns prima opţiune şi între buturile naţionalei României şi i-a ajutat pe tricolori să obţină calificarea la EURO 2024. Nu s-a grăbit să plece din Giuleşti şi a cerut garanţii că va juca meci de meci, pentru a accepta o ofertă. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au chemat la negocieri, în încercarea de a-i prelungi contractul.

Reclamă 4 / 0/3

Horaţiu Moldovan a cerut un salariu uriaş pentru Liga 1. A cerut 30.000 de euro pe lună pentru a încheia sezonul în tricoul Rapidului. O sumă similară primeşte Florinel Coman de la Gigi Becali.

Şefii din Giuleşti ar fi decis că efortul financiar este mult prea mare şi nu au acceptat propunerea goalkeeperului. Astfel, Horaţiu Moldovan este tot mai aproape de a pleca în această perioadă de mercato.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și