Închide meniul

Dan Şucu, dat de gol din interior! „Gaură” uriaşă în conturile Rapidului, la nici patru ani după ce milionarul a preluat clubul

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2024, 14:27

Reclamă
Dan Şucu, dat de gol din interior! „Gaură uriaşă în conturile Rapidului, la nici patru ani după ce milionarul a preluat clubul

Dan Şucu a fost dat de gol din interior

Dan Şucu şi Victor Angelescu / Profimedia

Dan Şucu a fost dat de gol din interiorul clubului. S-a aflat care este „gaura” din conturile Rapidului, la nici patru ani de când milionarul român a început să investească la echipa din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lipsa trofeelor şi ratarea calificării în cupele europene a afectat serios bugetul de la Rapid. Chiar dacă Sparta Praga a plătit 7 milioane de euro pentru Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, problemele sunt departe de a fi rezolvate.

Dan Şucu, dat de gol din interior

Directorul executiv al clubului din Giuleşti a oferit detalii despre suma investită până acum de Dan Şucu şi Victor Angelescu. Deficitul clubului este uriaş.

Noi lucrăm pe două bugete. Bugetul operațional, anual, unde noi am început (n.r. sezonul 2024-2025) cu o previziune de 12 milioane de euro cheltuieli, strict operațional, nu vorbim aici de investiții, adică fără transferuri, și să producem doar 9.

Ceea ce e, crede-mă, în momentul de față că am fost destul de optimiști (n.r. legat de încasări). Vânzări bilete, publicitate, drepturi TV. Deci nu din transferuri de jucători.

Reclamă
Reclamă

Pe partea de jucători, este partea de investiții, angajamentul personal al acționarilor, de la promovarea în 2021 în Liga 1, începând cu Stahl și Albu, primele transferuri cu bani, suntem la un deficit un pic sub 7 milioane de euro”, a declarat Marian Mihail, pentru digisport.ro.

Printre cele mai scumpe transferuri făcute în vară de Dan Şucu sunt Timotej Jambor (1 milion de euro) şi Tobias Christensen (700.000 de euro).

Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii

Atacantul Timotej Jambor, care trebuia să îl facă uitat pe Albion Rrahmani, a jucat în 10 meciuri din această ediţie de campionat, dar nu a reuşit să marcheze vreun gol. Şi-a trecut în cont un singur assist.

Reclamă

Autor a 6 goluri şi a 3 pase decisive sezonul trecut, în campionatul Slovaciei, vârful de 21 de ani i-a convins pe şefii Rapidului să plătească un milion de euro pentru a-l transfera de de la MSK Zilina.

Potrivit fanatik.ro, Şucu a hotărât ca Jambor să fie pus pe lista de transferuri şi să plece în iarnă. El nu va mai fi titular la Rapid şi va mai juca doar în cazul în care Marius Şumudică este în „criză” de atacanţi.

Jambor a jucat din primul minut etapa trecută, în înfrângerea cu FC Botoşani, scor 0-2. ”El nu a atins mingea până prin minutul 28!”, au remarcat conducătorii Rapidului. Nu mai au încredere în jucătorul care are o cotă de piaţă de 700.000 de euro.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:14

„Nu a fost o opțiune”. Ciprian Tătăruşanu a spus de ce nu a vrut să se întoarcă la FCSB. Fostul portar nici nu a vrut să audă

18:04

Thomas Tuchel, la un pas să preia naţionala Angliei! Negocieri avansate cu fostul manager al lui Bayern Munchen

18:01

Mihai Stoichiţă a spus motivul pentru care Mircea Lucescu a transmis că nu e mulţumit de George Puşcaş!

18:00

Lituania – România LIVE VIDEO | „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă azi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

18:00

România U21 – Elveţia U21 LIVE TEXT, 19:00! Jucătorii lui Pancu au, în Giuleşti, „finala” pentru EURO 2025. Echipele de start

17:44

Scoția – Portugalia și Spania – Serbia LIVE SCORE (21:45). Cristiano Ronaldo e gata de show în Nations League! Meciurile serii

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala
Citește și