Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Şucu l-a contrazis pe Gigi Becali, după ultimul anunţ făcut: „Nu ştiu cum a ajuns informaţia asta la domnul Becali”

Dan Roșu Publicat: 23 ianuarie 2024, 13:21

Reclamă
Dan Şucu l-a contrazis pe Gigi Becali, după ultimul anunţ făcut: „Nu ştiu cum a ajuns informaţia asta la domnul Becali

Dan Şucu l-a contrazis pe Gigi Becali, după ultimul anunţ făcut

Gigi Becali şi Dan Şucu - Colaj Hepta

Dan Şucu l-a contrazis pe Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB anunţase că Rapid a făcut ofertă pentru Andrei Vlad, în urma plecării lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii l-au luat pe Marian Aioani, dar Becali anunţase că Rapid ar fi făcut ofertă de 300.000 de euro pentru rezerva lui Târnovanu, Andrei Vlad. Totuşi, Şucu a dezminţit informaţia venită dinspre latifundiar.

Dan Şucu l-a contrazis pe Gigi Becali, după ultimul anunţ făcut de patronul de la FCSB

„Lobonţ mi-a spus că este un portar de valoare. Dacă nu îl ascult pe Lobonţ, pe cine să ascult? Nu ştiu cum a ajuns informaţia asta la Becali, de unde a primit-o. Nu l-am dorit pe Vlad”, a spus Şucu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

„(n.r: A făcut Rapid ofertă pentru Vlad?) Giovanni mi-a zis, eu îl dau cu 500 (n.r: de mii de euro). Giovanni m-a sunat că dau 300 (n.r: Rapid, că oferă 300.000 de euro).

După aia am vorbit cu Şucu eu şi a spus că nu se pune problema, că se supără suporterii. De la CFR nu e problemă, că nu e rivalitate. (n.r.: despre foştii jucători ai FCSB-ului, care au semnat cu Rapid) Le-am dat, mulţumesc, a luat (n.r: Rapidul)”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Reclamă

Marian Aioani, noul portar de la Rapid

Marian Aioani este noul portar de la Rapid. Dan Şucu a bătut palma cu Gică Hagi pentru portarul de 24 de ani. Aioani îl va înlocui pe Horaţiu Moldovan, cel care a plecat la Atletico Madrid.

Conform fanatik.ro, Dan Şucu a plătit 400.000 de euro pentru transferul lui Aioani de la Farul. Hagi a păstrat şi un procent de 20 la sută dintr-un eventual transfer. Marian Aioani va semna cu contract valabil pe 3 ani şi jumătate.

Pe lista şefilor de la Rapid au mai fost şi Silviu Lung Jr, cât şi Ronald Niczuly. În privinţa lui Lung Jr, giuleştenii nu s-au înţeles cu oficialii de la Poli Iaşi, care nu erau dispuşi să renunţe la serviciile portarului.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” Vezi toate știrile
Citește și