Închide meniul

Dan Şucu mai transferă un jucător de la CFR Cluj! Acord total cu Neluţu Varga pentru un milion de euro

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2023, 16:50

Dan Şucu mai transferă un jucător de la CFR Cluj! Acord total cu Neluţu Varga pentru un milion de euro

Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff

Dan Şucu şi Daniel Niculae, în loja Stadionului Rapid / Profimediaimages

Dan Şucu mai transferă un jucător de la CFR Cluj şi este pe punctul de a semna cu Claudiu Petrila. Extrema stânga, în vârstă de 22 de ani, este la un pas de a deveni jucătorul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a adus pe Christopher Braun, pentru 300.000 de euro, patronul giuleştenilor a ajuns la un acord total cu Neluţu Varga şi pentru internaţionalul de tineret al României.

Dan Şucu mai transferă un jucător de la CFR Cluj

Potrivit digisport.ro, şefii celor două cluburi au bătut palma pentru suma de 1 milion de euro, în care sunt incluse şi bonusuri de performanţă. Actele ar urma să fie semnate vineri.

Rapid va plăti suma de transfer în două tranşe, una în această vară şi una la iarnă. CFR Cluj păstrează şi un procent dintr-un viitor transfer.

Claudiu Petrila are, potrivit Transfermarkt, o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro. În sezonul trecut din Liga 1 a marcat 3 goluri în 39 de apariţii. A fost jucător de bază sub comanda lui Dan Petrescu şi era consideraţi unul dintre cei mai promiţători jucători români. Totuşi, după venirea lui Mandorlini, a devenit rezervă „de lux”.

Reclamă

Rapidiştii au dorit să mai transfere doi jucători de la CFR în această vară, pe Yuri Matias şi pe Andrei Burcă. I-au ratat pe amândoi. Sezonul trecut, de la gruparea din Gruia i-a adus pe Marko Dugandzic, Florin Ştefan şi Valentin Costache. Atacantul croat a fost golgheterul Ligii 1, cu 22 de reuşite.

Florin Andone, aproape de Rapid

Şi Florin Andone este aproape să semneze un contract cu Rapid, în această perioadă de mercato. Atacantul de 30 de ani ar putea evolua pentru prima dată în carieră în Liga 1. Giuleştenii sunt gata să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Florin Andone este liber de contract în această vară, după ce s-a despărţit de Las Palmas.

Conform sursei citate anterior, Florin Andone şi oficialii de la Rapid se află în negocieri avansate, şi au mai rămas de pus la punct ultimele detalii, înainte de semnarea contractului.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Andone ar aduce un plus de experienţă în compartimentul ofensiv la Rapid. Atacantul a biaft 20 de meciuri la Las Palmas, în sezonul trecut de Segunda Divison, reuşind să marcehez două goluri.

De-a lungul carierei, Andone a evoluat pentru Castellon, Villareal, Cordoba, Deportivo la Coruna, Brighton, Galatasaray, Cadiz şi Las Palmas. De asemenea, atacantul a bifat 25 de meciuri şi la naţionala României, în tricoul căreia a marcat două goluri.

Ultimul meci al lui Florin Andone la naţională a fost în octombrie 2019, iar de atunci nu a mai fost convocat, forma sa fiind oscilantă.

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) și Borja Valle (30 de ani, Cartagena) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și