Închide meniul

Dan Șucu, mesaj categoric pentru Gică Popescu despre transferul lui Constantin Grameni: „Aroganța nu e bună în sport!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2023, 20:28

Dan Șucu, mesaj categoric pentru Gică Popescu despre transferul lui Constantin Grameni: Aroganța nu e bună în sport!”

Dan Șucu, mesaj categoric pentru Gică Popescu despre transferul lui Constantin Grameni

Dan Șucu, în cadrul unei unei conferințe de presă / Facebook FC Rapid

Dan Șucu a transmis un mesaj categoric pentru Gică Popescu, despre transferul lui Constantin Grameni. Acționarul de la Rapid susține că oficialii Farului au răspuns cu aroganță ofertei făcute pe numele tânărului jucător. Șucu susține că reacția constănțenilor nu a fost una potrivită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid și-a manifestat interesul pentru Constantin Grameni, jucătorul celor de la Farul. Giuleștenii erau dispuși să ofere o sumă între 700.000 și 900.000 de euro, însă oficialii campioanei au spus pas.

Dan Șucu, mesaj categoric pentru Gică Popescu despre transferul lui Constantin Grameni

Dan Șucu a confirmat interesul Rapidului pentru Constantin Grameni, dezvăluind că jucătorii de la Farul sunt extrem de interesanți.

De asemenea, acționarul din Giulești s-a declarat deranjat de reacția lui Gică Popescu, atunci când oficialul celor de la Farul a refuzat oferta Rapidului. Șucu susține că fostul internațional a fost arogant, dând de înțeles că giuleștenii nu dispun de suficienți bani pentru a transfera de la formația campioană din Liga 1.

„Da, ne interesează jucători de acolo. Da, sunt în legătură cu Gică Hagi. Noi am făcut, deja, ofertă, deocamdată. Mai avem şi alte lucruri la care ne gândim.

Reclamă

Depinde de disponibilitatea dânşilor. Răspunsul a fost…aş putea spune arogant. În sensul: `Nu au ăştia bani pentru ce avem noi`. Ok, aroganţa nu este bună în afaceri, nu este bună nici în sport. Cred eu. Rămâne de văzut. Eu aşa am perceput-o, poate dânsul (n.r. – Gică Popescu) a văzut-o altfel”, a declarat Dan Șucu, pentru prosport.ro.

Gică Popescu a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni

Gică Popescu anunţă că a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni. Mijlocaşul de 20 de ani, care a contribuit din plin la titlul câştigat de Farul, nu va ajunge la o rivală din Liga 1. Preşedintele constănţenilor a dezvăluit că nici măcar Gigi Becali nu îşi mai permite să transfere de la Gică Hagi.

”Sunt convins că vor fi mai multe discuţii cu Gică Hagi. Vor fi plecări, vor fi veniri. Avem un obiectiv pe care vrem să îl atingem. Vrem în cupele europene. Nici măcar noi nu credeam la începutul sezonului în titlu. În momentul în care am început să intrăm în ritm, am condus campionatul 33 de etape. Dorm să fim an de an în cupele europene. Vrem să avem noul stadion din Constanţa.

Reclamă 4 / 0/3

Avem cerinţe pentru jucătorii care au avut evoluţii foarte bune. Nu ne grăbim. Sunt convins că vor pleca unii, dar vor venii alţii să îi înlocuiască. Niciun jucător nu are contract semnat cu altă echipă. De la discuţii la concretizare este un drum foarte mare.

Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate”, a declarat Gică Popescu la primasport.ro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și