Închide meniul

Gică Popescu a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni: „Nici FCSB nu poate cumpăra de la noi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2023, 9:19

Gică Popescu a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni: „Nici FCSB nu poate cumpăra de la noi!

Gică Popescu a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni

Gică Popescu este președintele de la Farul Constanța / Antena Sport

Gică Popescu anunţă că a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni. Mijlocaşul de 20 de ani, care a contribuit din plin la titlul câştigat de Farul, nu va ajunge la o rivală din Liga 1. Preşedintele constănţenilor a dezvăluit că nici măcar Gigi Becali nu îşi mai permite să transfere de la Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefii Rapidului au insistat pentru Grameni şi au făcut o ofertă de un milion de euro. Au pus şi o condiţie. Gică Hagi avea o lună la dispoziţie să anunţe dacă va accepta oferta. Răspunsul „Regelui” a fost unul negativ.

Gică Popescu a refuzat oferta Rapidului pentru Constantin Grameni

Popescu a recunoscut că a fost asaltat cu oferte, dar că sumele cerute în schimbul jucătorilor de la Farul sunt unele pe măsură.

Sunt convins că vor fi mai multe discuţii cu Gică Hagi. Vor fi plecări, vor fi veniri. Avem un obiectiv pe care vrem să îl atingem. Vrem în cupele europene. Nici măcar noi nu credeam la începutul sezonului în titlu. În momentul în care am început să intrăm în ritm, am condus campionatul 33 de etape. Dorm să fim an de an în cupele europene. Vrem să avem noul stadion din Constanţa.

Avem cerinţe pentru jucătorii care au avut evoluţii foarte bune. Nu ne grăbim. Sunt convins că vor pleca unii, dar vor venii alţii să îi înlocuiască. Niciun jucător nu are contract semnat cu altă echipă. De la discuţii la concretizare este un drum foarte mare.

Reclamă

Avem o ofertă oficială de la Rapid, pentru Grameni, dar nu e de luat în seamă. Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi cumpăraţi de echipele din Liga 1. Vindem scump. Nici FCSB nu poate”, a declarat Gică Popescu la primasport.ro.

Grameni a făcut un sezon de senzaţie. A marcat 4 goluri şi a oferit 3 pase decisive în cele 29 de meciuri din Liga 1 în care a jucat. Mijlocaşul lui Hagi are deja mai multe convocări la naţionalele de juniori şi tineret ale României. Are o cotă de piaţă de 1.3 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Adrian Mutu, despre posibilele transferuri ale lui Iulian Cristea şi Grameni

Rapid visează la un titlu istoric, iar pentru asta Angelescu şi Dan Şucu sunt dispuşi să bage adânc mâna în buzunar. Iulian Cristea şi Constantin Grameni sunt primele ţinte pe piaţa transferurilor. Adrian Mutu a reacţionat.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă au spus cei din conducere (n.r – despre interesul pentru Iulian Cristea), vă dați seama că ne-am consultat. E un jucător al cărui profil ne place. În momentul ăsta, doar atât pot să spun. (n.r – S-ar adapta la Rapid?) Stați să vedem dacă vine la Rapid.

Grameni e un jucător interesant. Nu voi vorbi de niciun jucător care nu va veni, pentru că nu e ok. Vorbim după. Da, și-l permite Rapid pe Grameni. Eu cred că Rapid își permite jucători. Acum nu știu care e dorința lui Hagi, dacă îi vinde sau nu. Are cupele europene la orizont și nu știu care îi va fi strategia”, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și