Închide meniul

Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 16 aprilie 2024, 19:29

Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă

Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB - Rapid 2-2

Dan Şucu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi. Acţionarul majoritar al formaţiei din Giuleşti a oferit a vorbit despre ce urmează la Rapid, după ce formaţia sa a încheiat colaborarea cu antrenorul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea de pe teren propriu cu Sepsi din ultima etapă, care a dus-o pe Rapid la patru înfrângeri consecutive în play-off, Cristiano Bergodi a fost demis.

Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă”

Dan Şucu, acţionarul majoritar de la Rapid, a anunţat că urmează schimbări majore. Acesta susţine că Bergodi nu este singurul vinovat şi că va interveni cu mai multă fermitate pentru ca lucrurile să meargă mai bine:

„Singura mea preocupare este să întăresc structura sportivă a clubului. Director sportiv, scouting, parte medicală, chiar și mai sus, președintele, chiar și noi, acționarii.

Ok, Bergodi ca Bergodi, dar antrenorul și staff-ul sunt doar prestatorii de servicii. Nu e doar Bergodi de vină! Dacă a pierdut vestiarul, noi trebuia să fim acolo. Clubul este clientul, el e responsabil, el trebuie să intervină când lucrurile nu merg bine.

Reclamă

Trebuie mai multă fermitate, mai multă structură. Prea mulți băieți buni la ei acasă”, a declarat Dan Şucu, la digisport.ro.

Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid

S-au efectuat calculele şi s-a aflat suma câştigată de Cristiano Bergodi, în zece luni petrecute la Rapid, în al treilea mandat al său în Giuleşti. Italianul a fost demis de Dan Şucu, după eşecul cu Sepsi, acţionarii giuleştenilor plătindu-i acestuia clauza de reziliere în valoare de 200.000 de euro.

Cristiano Bergodi şi-a încheiat după nouă luni cel de-al treilea mandat al său la Rapid. Italianul a fost instalat pe banca giuleştenilor la începutul lunii iulie, imediat după plecarea lui Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Cristiano Bergodi a câştigat peste 500.000 de euro la Rapid, în mandatul încheiat astăzi. Concret, tehnicianul italian a cerut o primă de instalare în valoare de 100.000 de euro, atunci când a semnat cu formaţia de sub Grant, primă pe care a şi primit-o.

De asemenea, în cele zece luni de contract cu Rapid, Bergodi a încasat un salariu de 150.000 de euro. Astfel, s-a ajuns la suma de 450.000, luând în calcul şi clauza de reziliere care i-a fost plătită.

Totodată, la această sumă se mai adaugă şi primele pe care Cristiano Bergodi le-a primit după victoriile importante înregistrate de giuleşteni, cu el pe bancă. La derby-ul cu FCSB, rapidiştii au împărţit o primă de 100.000 de euro, acordată de Dan Şucu, astfel că suma încasată de Bergodi, pe parcursul celor zece luni petrecute la Rapid, trece de 500.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și