Închide meniul

Dan Șucu recunoaște că a ținut cu Steaua: „Tata era ofițer, mergeam de mână la meciuri!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 aprilie 2023, 10:56

Reclamă
Dan Șucu recunoaște că a ținut cu Steaua: Tata era ofițer, mergeam de mână la meciuri!”

Dan Șucu a vrut să îl aducă pe Alexi Pitu la Rapid

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Șucu recunoaște că a ținut cu Steaua! În prezent, Dan Șucu este investitor, alături de la Victor Angelescu, la Rapid, marea rivală a Stelei. Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 28 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu susține că afinitatea pentru Steaua i-a fost insuflată de tatăl său, care a ocupat funcția de ofițer.

Dan Șucu recunoaște că a ținut cu Steaua

Omul de afaceri a declarat că nu s-a gândit niciodată să investească la Steaua. Totodată, susține că este fascinat de atmosfera pe care fanii Rapidului o fac la meciuri, acesta fiind motivul pentru care a decis să se implice la echipa din Giulești.

„Tata era ofițer, mergeam de mână la meciuri. Niciodată nu m-am gândit să investesc la Steaua, nici la Rapid nu m-am gândit să investesc, în primă fază. Dar am mers la meciuri și mi-a plăcut ce se întâmplă acolo. Este extraordinar pentru copii. Din punctul meu de vedere, jucătorii sunt un exemplu extraordinar pentru copii. Copiilor trebuie să le creezi vise.

Indiferent dacă sunt sau nu înzestrați să fie acolo, visul lor e să fie și ei acolo, să fie aclamați, așa cum a fost Marius Lăcătuș. Când au jucat la Sevilla, a ieșit un București întreg pe străzi. Era cea mai mare performanță a sportului românesc. Marius era lider pentru mulți copii”, a declarat Dan Șucu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Daniel Pancu, discurs dur la adresa Rapidului

Daniel Pancu a avut un discurs dur la adresa Rapidului! Fostul fotbalist consideră că actuala echipă din Giulești nu are viitor.

„Eu te întreb strict pe fotbal, cine e Rapid? Clubul îl cunoaștem, dar cine e Rapid? Moldovan e al treilea portar la națională, Ignat și Pănoiu sunt convocați de mine la naționala U20. Sefer nu mai e convocat nici la naționala de tineret. E Kait în naționala Estoniei, dar te compari cu Universitatea Craiova, care are 7-8 jucători la loturi? Cu FCSB, Farul, CFR, nici nu mai vorbesc. 

Echipa asta nu are viitor. Are doar trecut și prezent. Dacă faci o strategie strict pe prezent, atunci înseamnă că vrei să câștigi ceva important. Altfel ai putea să investești în tineri, iei 5 jucători, iar anul ăsta vedem ce facem și după vii și te bați cu oricine vrei tu.

Reclamă 4 / 0/3

Ei pe fotbal sunt aproape nimeni. Nu ai cum să intri în primele 3, nu ai cum. E un lucru normal să te califici în play-off, dacă bugetul este cel anunțat, de 5 milioane de euro”, a spus Daniel Pancu, pentru sursa citată.

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia! Rapid are un parcus slab în play-off, aceasta înregistrând două egaluri și două înfrângeri în primele patru etape.

Acționarul Rapidului susține că președintele Daniel Niculae este cel care decide, în mare măsură, cine este antrenorul echipei alb-vișinii. Totodată, acesta a afirmat că îi acordă, în continuare, susținere lui Adrian Mutu.

„Nu cred că e cea mai dificilă perioadă. A fost o perioadă mai dificilă anul trecut, când n-am prins play-off-ul. Echipa n-a avut rezultate în ultimul timp, dar există astfel de momente în viața unei echipe.

Urmează un derby, sper să câștigăm. Legat de președintele Daniel Niculae, nu există nicio șansă să-l înlocuim. Mai mult, din cauza lui sunt în club. Nu se pune problema nici în viitorul apropiat, nici în cel îndepărtat.

Legat de Adi Mutu, avem un președinte care decide în mare parte cine e antrenorul. Îi acordăm tot creditul lui Adi, indiferent ce se va întâmpla în ultimele etape din play-off. Sperăm să ne revenim și să facem cât mai multe puncte.

Cred că mai avem șanse să prindem cupele europene. Pe locul 4, dacă va câștiga CFR Cupa.

Reclamă

Am plătit 1,5 milioane de euro pe transferuri, cred că suntem al doilea club în privința sumei cheltuite. Deja am pornit campania de transferuri, suntem în discuții cu niște jucători”, a spus Victor Angelescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și