Închide meniul

Daniel Pancu, discurs dur la adresa Rapidului: „Echipa asta nu are viitor! Sunt aproape nimeni!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 aprilie 2023, 8:27

Daniel Pancu, discurs dur la adresa Rapidului: Echipa asta nu are viitor! Sunt aproape nimeni!”

Daniel Pancu, reacție despre situația lui Octavian Popescu

Daniel Pancu, în timpul unui meci / Hepta

Daniel Pancu a avut un discurs dur la adresa Rapidului! Fostul fotbalist consideră că actuala echipă din Giulești nu are viitor. În prezent, formația antrenată de Adrian Mutu se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 28 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu atrage atenția la faptul că Rapidul dă foarte puțini jucători la loturile naționale.

Daniel Pancu, discurs dur la adresa Rapidului

Actualul selecționer al României U20 este de părere că, în momentul de față, conducerea Rapidului nu are o strategie pentru viitor.

„Eu te întreb strict pe fotbal, cine e Rapid? Clubul îl cunoaștem, dar cine e Rapid? Moldovan e al treilea portar la națională, Ignat și Pănoiu sunt convocați de mine la naționala U20. Sefer nu mai e convocat nici la naționala de tineret. E Kait în naționala Estoniei, dar te compari cu Universitatea Craiova, care are 7-8 jucători la loturi? Cu FCSB, Farul, CFR, nici nu mai vorbesc. 

Echipa asta nu are viitor. Are doar trecut și prezent. Dacă faci o strategie strict pe prezent, atunci înseamnă că vrei să câștigi ceva important. Altfel ai putea să investești în tineri, iei 5 jucători, iar anul ăsta vedem ce facem și după vii și te bați cu oricine vrei tu.

Reclamă

Ei pe fotbal sunt aproape nimeni. Nu ai cum să intri în primele 3, nu ai cum. E un lucru normal să te califici în play-off, dacă bugetul este cel anunțat, de 5 milioane de euro”, a declarat Daniel Pancu, pentru digisport.ro.

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia! Rapid are un parcus slab în play-off, aceasta înregistrând două egaluri și două înfrângeri în primele patru etape.

Acționarul Rapidului susține că președintele Daniel Niculae este cel care decide, în mare măsură, cine este antrenorul echipei alb-vișinii. Totodată, acesta a afirmat că îi acordă, în continuare, susținere lui Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu cred că e cea mai dificilă perioadă. A fost o perioadă mai dificilă anul trecut, când n-am prins play-off-ul. Echipa n-a avut rezultate în ultimul timp, dar există astfel de momente în viața unei echipe.

Urmează un derby, sper să câștigăm. Legat de președintele Daniel Niculae, nu există nicio șansă să-l înlocuim. Mai mult, din cauza lui sunt în club. Nu se pune problema nici în viitorul apropiat, nici în cel îndepărtat.

Legat de Adi Mutu, avem un președinte care decide în mare parte cine e antrenorul. Îi acordăm tot creditul lui Adi, indiferent ce se va întâmpla în ultimele etape din play-off. Sperăm să ne revenim și să facem cât mai multe puncte.

Cred că mai avem șanse să prindem cupele europene. Pe locul 4, dacă va câștiga CFR Cupa.

Am plătit 1,5 milioane de euro pe transferuri, cred că suntem al doilea club în privința sumei cheltuite. Deja am pornit campania de transferuri, suntem în discuții cu niște jucători”, a spus Victor Angelescu, pentru sursa citată.

Recomandări
  • Daniel Pancu, discurs dur la adresa Rapidului
  • 45 de ani are Daniel Pancu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:18 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și