Închide meniul
Foto

Dan Şucu, şocat de înfrângerea Rapidului cu Petrolul! Zâmbitor la început, stană de piatră la final

Alex Masgras Publicat: 14 august 2023, 0:25

Reclamă
Dan Şucu, şocat de înfrângerea Rapidului cu Petrolul! Zâmbitor la început, stană de piatră la final

Dan Şucu s-a prăbuşit emoţional după umilinţa cu Voluntari:

Captură Orange Sport

Dan Şucu, şocat de înfrângerea Rapidului cu Petrolul! Giuleştenii au pierdut meciul cu „lupii galbeni” de pe teren propriu, scor 0-2, în derby-ul etapei a cincea din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambele goluri ale oaspeţilor au fost autogolurile elevilor lui Cristiano Bergodi. Primul ghinionist a fost Răzvan Oaidă în minutul 63, atunci când mingea deviată de Paul Papp l-a lovit, după care a intrat în poarta apărată de Horaţiu Moldovan. În prelungiri, atunci când giuleştenii căutau cu disperare egalarea, Borja Valle nu a comunicat cu Horaţiu Moldovan şi a „reuşit” al doilea autogol. După acest meci, Rapid rămâne fără victorie în Giuleşti în actualul sezon.

Dan Şucu, şocat de înfrângerea Rapidului cu Petrolul! Diferenţă uriaşă între debutul şi finalul partidei

Dan Şucu, patronul Rapidului, a fost şocat de rezultatul final al partidei din Giuleşti. După fluierul final al lui Andrei Chivulete, patronul giuleştenilor a fost surprins de camerele de luat vederi alături de soţia sa, în timp ce a rămas minute bune pe scaun, privind în îndepărtare, încercând să găsească o explicaţie pentru înfrângerea echipei sale.

Imaginile de la finalul meciului sunt în contrast cu cele dinaintea fluierului de start, atunci când Dan Şucu era plin de optimism înaintea duelului cu Petrolul Ploieşti. (VEZI ÎN GALERIA FOTO)

Haos în Giuleşti, după Rapid – Petrolul 0-2. Fanii Rapidului au luat foc după autogolul marcat de Borja Valle. Aceştia au cerut demisii şi l-au înjurat pe Daniel Niculae.

Rapid a rămas fără victorie pe teren propiu în acest sezon. Partida cu Petrolul a fost un adevărat coşmar pentru rapidişti. Echipa lui Bergodi a fost învinsă de două autogoluri.

Reclamă

Fanii şi-a pierdut răbdarea după autogolul incredibil al lui Borja Valle. „Ruşine! Ruşine să vă fie!” sau „Plecaţi cu toţii” – au fost scandările fanilor furioşi. La un moment, fanii au început să îl înjure pe preşedintele Rapidului, Daniel Niculae.

După acest meci, Petrolul a depăşit-o pe Rapid în clasament, ajungând pe locul 5, cu 8 puncte. Giuleştenii au rămas pentru moment pe locul 11, cu 5 puncte în primele 5 etape. Mai mult, echipa lui Cristiano Bergodi nu a reuşit în cele trei etape disputate în Giuleşti să obţină vreo victorie. Meciurile cu Sepsi şi FC Botoşani s-au încheiat la egalitate, înainte de înfrângerea de duminică cu Petrolul.

Mircea Lucescu, în tribune la Rapid – Petrolul

Mircea Lucescu a fost în tribune la Rapid – Petrolul. Antrenorul celor de la Dinamo Kiev s-a întreţinut minute bune cu Dan Şucu, acţionatul majoritar al celor de la Rapid. Mircea Lucescu va reveni în Giuleşti, atunci când Dinamo Kiev va juca în turul al treilea preliminar din Conference League meciul cu Aris Salonic.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Lucescu nu a fost singurul VIP prezent în tribună la Rapid – Petrolul. Mihai Stoichiţă a stat alături de Anghel Iordănescu. Galeriile celor două rivale au făcut spectacol în peluze.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și