Închide meniul

Dani Coman visează să devină președintele LPF: „E adevărat! E un obiectiv pe termen lung”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2023, 23:31

Dani Coman visează să devină președintele LPF: „E adevărat! E un obiectiv pe termen lung

Dani Coman este președintele lui FC Hermannstadt

Dani Coman este președintele lui FC Hermannstadt / Hepta

Dani Coman visează să devină președintele LPF. Președintele lui FC Hermannstadt a dezvăluit că are un vis uriaș. Fostul portar al Rapidului se gândește serios să candideze pentru postul de conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal, într-o bună zi. Coman a lăudat actuala conducere de la LPF, în prim-plan cu Gino Iorgulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coman a revenit recent la cârma lui FC Hermannstadt, după ce s-au rezolvat problemele financiare ale clubului din Sibiu. Fostul goalkeeper se simte excelent în noua carieră de conducător de club și are planuri mărețe.

Dani Coman visează să devină președintele LPF: „E adevărat! E un obiectiv pe termen lung”

Dani Coman și-ar dori să mărească „miza” și să candideze pentru postul de președinte al LPF.

„Avem deocamdată un președinte la LPF, care își face treaba foarte bine, abia a început noul mandat. După ce îl va termina, vom vedea.

E adevărat că mă gândesc, e un obiectiv pe termen lung la care mă gândesc”, a spus Dani Coman, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gino Iorgulescu este actualul președinte de la Ligă. El a obținut postul respectiv în noiembrie 2013, iar în mai 2022 a câștigat un nou mandat. Al doilea mandat al lui Iorgulescu se va încheia peste 5 ani.

Dani Coman a mai activat pe postul de președinte la Astra Giurgiu, în perioada iunie 2015 – iunie 2021. Ulterior, în iulie 2021, Coman a ajuns în conducerea lui FC Hermnannstadt.

Fostul portar a demisionat de la clubul sibian în august 2022, din cauza problemelor de ordin financiar de la club. Dani Coman a revenit la Sibiu în iarna acestui an.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Dani Coman după Rapid – Hermannstadt 0-1

Dani Coman a oferit prima reacție după Rapid – Hermannstadt 0-1, din etapa a 29-a din Liga 1. Președintele sibienilor, fost jucător în Giulești, a recunoscut că l-au încercat și sentimente de regret după victorie.

Coman e convins că Rapidul poate deveni forța principală fotbalului românesc.

„O victorie muncită, îmi felicit echipa, îmi felicit antrenorii. Azi au dat dovadă de multă dăruire, determinare. Chiar aveam mare nevoie de cele trei puncte.

Înainte de meci, vorbeam cu Ovidiu Herea și îi spuneam că am niște sentimente ciudate, e extrem de urât să vii în Giulești ca adversar. Până la urmă, ne facem treaba acolo unde suntem. În seara asta, se pare că noi am fost mai inspirați.

Cred că nu meritam să pierdem nici în meciurile trecute, am avut ocazii. Nico m-a felicitat pentru victorie, i-am urat mult succes. Din punctul meu de vedere, la ce se întâmplă acum în Giulești, mă bucur pentru venirea domnului Șucu alături de domnul Angelescu. Împreună cred că pot duce Rapidul acolo unde ne dorim cu toții.

Rapid are stabilitate din punct de vedere financiar, are o bază de pregătire foarte bună, are suporteri minunați, stadion nou. Au tot ce le trebuie pentru a face performanță. Sunt convins că o vor face. Dacă nu anul acesta, la anul Rapid se va bate pentru câștigarea campionatului cu șanse reale”, a spus Dani Coman, după meciul din Giulești.

Reclamă
Recomandări
  • Dani Coman visează să devină președintele LPF

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și