Închide meniul

Daniel Bîrligea a deschis scorul în CFR Cluj – FCSB, după o fază marca Dan Petrescu!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 9 aprilie 2023, 21:38

Daniel Bîrligea a deschis scorul în CFR Cluj – FCSB, după o fază marca Dan Petrescu!

Daniel Bîrligea a deschis scorul în CFR Cluj - FCSB, după o fază marca Dan Petrescu

Jucătorii CFR-ului / Hepta

Daniel Bîrligea a deschis scorul în CFR Cluj – FCSB, după o fază marca Dan Petrescu! În prezent, trupa lui Dan Petrescu se află pe locul 2 din play-off-ul Ligii 1, cu 34 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîligea a înscris în poarta FCSB-ului, după ce goalkeeper-ul bucureștenilor a respins mingea în față.

Daniel Bîrligea a deschis scorul în CFR Cluj – FCSB, după o fază marca Dan Petrescu

În minutul 20 al partidei din Gruia, CFR Cluj a avut un corner pe care l-a executat scurt. Jucătorii campioanei României au legat mai multe pase rapide până în careul oaspeților, unde Burcă a trimis mingea cu capul spre poartă. Goalkeeper-ul Târnovanu a reușit să respingă, însă mingea a ajuns la Bîrligea, care a trimis-o direct în plasă.

Pentru FCSB, meciul din această seară este unul de maximă importanță, deoarece, cu o victorie, ar avansa pe locul 2.

Trei goluri a dat Daniel Bîrligea, în actualul sezon de Liga 1, pentru CFR Cluj.

Reclamă

Echipele de start de la CFR Cluj – FCSB:

CFR Cluj: Scuffet – Cr. Manea, Burcă, Yuri, Braun – C. Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Janga, Bîrligea
Rezerve: Sava – Peteleu, Țîru, Hoban, Bordeianu, Fica, Petrila, Yeboah, Maglica
Antrenor: Dan Petrescu

FCSB: Târnovanu – Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă 4 / 0/3

Iulian Cristea este titular în CFR Cluj – FCSB, deși Gigi Becali a anunțat că nu va mai juca în echipa roș-albaștrilor

Antrenorul Elias Charalambous a hotărât să-l titularizeze pe Iulian Cristea în centrul defensivei, pentru meciul cu CFR Cluj, alături de Joonas Tamm, semn că patronul Gigi Becali a decis să-i mai acorde o șansă fundașului în vârstă de 28 de ani. Totodată, Ovidiu Popescu este trimis titular pentru prima dată, la FCSB, după opt luni.

După meciul FCSB – Universitatea Craiova, 1-1, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1, Gigi Becali a avut o tiradă la adresa lui Iulian Cristea, anunțând că acesta nu va mai juca la FCSB. În meciul cu Universitatea Craiova, Iulian Cristea și-a marcat un autogol.

„V-am spus încă de săptămâna trecută că toate meciurile de acum încolo vor fi foarte dificile. Ştim că mâine avem o altă partidă grea cu CFR Cluj, o echipă foarte bună pe teren propriu. Mergem acolo să câştigăm toate cele 3 puncte. Ştiu că va fi dificil, jucătorii trebuie să muncească mult pe teren. Suntem într-o formă bună şi avem ca obiectiv victoria.

Ştiu cât de important este acest moment în care am venit aici, mai ales pentru acest club. V-am spus din prima zi că am fost foarte încântat de tot ceea ce am găsit la FCSB. Sunt foarte fericit şi sper să îi facem pe fani fericiţi, la finalul sezonului. Nu au fost multe lucruri pe care să le schimb, pentru că echipa se descurca foarte bine. Stafful se descurcă foarte bine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor din staff… m-au ajutat foarte mult. Au fost un mare ajutor pentru mine.

Şut este foarte bine, este în echipă şi va veni alături de noi. Octavian Popescu nu este gata pentru a juca. Cel mai important pentru noi este echipa noastră, să vedem cum să ne facem jocul nostru.

Nu le-am spus niciodată în viaţa mea, jucătorilor, să remizeze un meci. Niciodată! Întotdeauna obiectivul este să câştigăm un meci! Dacă mergi să câştigi, poţi şi să remizezi. Dacă mergi la o remiză, poate vei pierde. Ne dorim să câştigăm! Nu ştim dacă vom reuşi, dar asta ne dorim”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și