Închide meniul
Video

Daniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2024, 23:55

Reclamă

Daniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo - FCSB!

Daniel Bîrligea, după victoria cu Dinamo / AntenaSport

Daniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Atacantul echipei patronate de Gigi Becali a mărturisit că nu a avut timp să se gândească deloc, încercând instinctiv execuţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-a ieşit, iar FCSB a preluat conducerea prin foarfeca lui Bîrligea, în minutul 26. Alexandru Musi a marcat în prelungiri, iar FCSB a învins-o în derby pe Dinamo cu 2-0.

Daniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB!

„(n.r: Eşti un fel de naş al lui Dinamo, îţi cam place să le dai goluri) Dăm când reuşim. Din păcate, reuşim mai multe împotriva lor.

Să câştigi un derby e o senzaţie foarte frumoasă, şi pentru noi, şi pentru club, şi pentru suporteri.

(n.r.: Cum ai gândit la faza golului?) Când vin faze aşa, nu le gândeşti. Vin şi le faci, dacă iese, iese. Un gol frumos. Între primele, cu siguranţă (n.r.: ca frumuseţe), nu sunt expert. Important e să dau goluri, nu contează, frumoase sau urâte.

Reclamă
Reclamă

O să încerc să dau mereu tot ceea ce pot, să cresc şi calitativ, şi ca experienţă.

Nu a fost deloc diferenţă, au luptat până aproape de final. S-a văzut că au luptat, nu au reuşit însă să dea gol, să ne egaleze sau să câştige.

O atmosferă foarte frumoasă, şi din partea fanilor noştri, şi din partea fanilor lor. Chiar mi-a plăcut, primul meu derby. Sunt foarte fericit că l-am câştigat. E o plăcere foarte mare să avem mulţi suporteri care ne susţin şi luptă odată cu noi. E un meci intens atât pe teren, cât şi în tribune. Nu e un meci oarecare”, a declarat Daniel Bîrligea la zona mixtă, după Dinamo – FCSB 0-2.

Reclamă

Bîrligea a vorbit despre ratarea derby-ului cu Rapid şi despre meciul cu Rangers

Daniel Bîrligea a vorbit şi despre faptul că va rata derby-ul cu Rapid, care se va disputa duminica viitoare. Bîrligea a primit un cartonaş galben în minutul 71 al derby-ului cu Dinamo. Astfel, va fi suspendat cu Rapid.

Bîrligea speră că va marca în partida cu Rangers, din Europa League. Rangers – FCSB se dispută joi, 24 octombrie, de la ora 22:00, iar FCSB – Rapid duminică, 27 octombrie, de la ora 21:00. Ambele meciuri vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

(n.r: despre meciul cu Rangers) O să dăm totul şi acolo.

(n.r: Trist că ratezi următorul derby, cu Rapid) Da, din păcate, da, am descoperit că îl ratez, nu ştiam. Am încredere în colegii mei şi ştiu că vor lupta pentru victorie.

(n.r: despre Mircea Lucescu) Eu îmi fac treaba, după domnul să ia deciziile care îl privesc pe el. Eu încerc să cresc şi ca experienţă, şi ca puteri şi vom vedea pe viitor.

(n.r: Mai ai goluri şi pentru Glasgow) Avem destule. Putem să câştigăm şi acolo”, a mai declarat Bîrligea după victoria cu Dinamo, pentru digisport.ro.

Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off

Derby-ul Dinamo – FCSB 0-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00. Daniel Bîrligea a marcat în minutul 26 un eurogol, din foarfecă. Musi a înscris şi el în prelungiri. Roş-albaştrii au depăşit-o cu această victorie în clasament pe Dinamo. FCSB a urcat pe locul 6, cu 19 puncte, în timp ce Dinamo a coborât pe 7, cu 18 puncte. Roş-albaştrii au şi un meci mai puţin disputat faţă de marea rivală.

A fost o atmosferă incendiară pe Arena Naţională. 45.469 de spectatori au venit la derby-ul de duminică, înregistrându-se un nou record de asistenţă la un meci de acasă al lui Dinamo.

Ultimul meci pe care Dinamo l-a câștigat în fața roş-albaştrilor a avut loc acum mai bine de 4 ani, pe data de 16 februarie 2020. Atunci, câinii au învins-o pe FCSB cu 2-1. De atunci au mai jucat alte 7 partide în campionatul intern, ultima chiar duminică seară, toate fiind victorii ale echipei patronate de Gigi Becali.

 

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

23:22

Gigi Becali a anunţat o măsură radicală la FCSB, după derby-ul cu Dinamo! Darius Olaru, luat la ţintă: „Nu gândeşte”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și