Închide meniul

Daniel Bîrligea, după hattrick-ul din Giuleşti: „O să iau mingea acasă! Ne-a dat un şoc Corvinul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2024, 22:38

Reclamă
Daniel Bîrligea, după hattrick-ul din Giuleşti: „O să iau mingea acasă! Ne-a dat un şoc Corvinul!

Daniel Bîrligea, după hattrick-ul din Giuleşti

Hepta

Daniel Bîrligea a avut o primă reacţie după hattrick-ul de senzaţie din Giuleşti şi a fost declarat omul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a fost extrem de fericit şla finalul partidei şi a anunţat că CFR Cluj nu renunţă la lupta la titlu. În urma victoriei uriaşe din Giuleşti, CFR Cluj a ajuns pe locul 2.

Daniel Bîrligea, după hattrick-ul din Giuleşti

„A fost foarte importantă victoria, pentru că trebuia să ne revenim. Sunt foarte fericit pentru echipă. Sper să duc mingea acasă. Arbitrul a chemat targa, m-am speriat un pic, dar acum sunt ok. Fotbalul nu se bazează pe ceea ce scrie pe hârtie, dacă o echipă valorează puţin sau mult. Mingea e rotundă. În meciul acela nu am dat totul niciunul dintre noi şi am dat asta.

Nu contează dacă o să câştigi cu 1-0 sau cu 4-1. Important e să ne revenim. Ne-a dat un şoc Corvinul. Am vrut să sărbătorim ca o familie şi să ne strângem toţi în braţe. Mister Hoban ne-a ajutat, l-am avut ca şi coechipier şi are mentalitae de învingător. Noi ne gândim să pregătim meciul cu FCSB şi nu ne interesează ce fac ceilalţi„, a spus Daniel Bîrligea la digisport.ro, după Rapid – CFR Cluj 1-4.

Rapid – CFR Cluj 1-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Bergodi

Meciul de pe Giuleşti a început cu o lovitură de teatru: Daniel Bîrligea a reuşit o dublă în primele opt minute ale întâlnirii şi CFR conducea deja cu 2-0. Atacantul clujenilor a deschis scorul în minutul 4, cu capul, dintr-un corner al lui Deac, iar în minutul 8 a înscris superb, după o ieşire greşită a lui Aioani. Bîrligea a reuşit hat-trick-ul în minutul 37, iar Cristian Manea a stabilit scorul pauzei la 4-0 pentru oaspeţi după o pasă a lui Otele, în minutul 45+1.

Reclamă

În partea secundă clujenii nu au mai forţat, iar gazdele au avut o bară în minutul 67, prin Albu. Albion Rrahmani a redus din diferenţă în minutul 81, ajungând la 15 goluri stagionale, şi CFR s-a impus cu 4-1, în primul meci după plecarea lui Adrian Mutu.

În clasament conduce FCSB (38 de puncte), urmată de CFR Cluj (31 de puncte), Universitatea Craiova (31 puncte) şi Rapid, cu 28 de puncte.

RAPID: Aioani – Braun, Săpunaru, I. Cristea, Bădescu (Borza 46) – Al. Albu, Djokovic (Oaidă 46), Papeau (Petrila 46) – Funsho Bamgboye (E. Krasniqi 63), A. Rrahmani, Burmaz (Hasani 70). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Reclamă 4 / 0/3
CFR CLUJ: R. Sava – C. Manea (Aussi 79), Boben, M. Ilie, Abeid (Camora 86) – Muhar, K. Keita, Avounou (El Kadouri 73) – Deac, Bîrligea (P. Michael 73), Otele (Serebe 86). ANTRENOR: Ovidiu Hoban

Cartonaşe galbene: Oaidă 55 / K. Keita 35, Muhar 48, Boben 58

Stadion: Superbet Arena- Giuleşti

Arbitri: Radu Petrescu – George Neacşu, Daniel Mitruţi – Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Adrian Cojocaru – Marius Badea

Observator: Cristian Nica

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și