Închide meniul

Daniel Niculae a anunțat pe ce stadion se va juca derby-ul Rapid – FCSB: „Vrem să fie un spectacol frumos!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 aprilie 2023, 18:05

Daniel Niculae a anunțat pe ce stadion se va juca derby-ul Rapid – FCSB: Vrem să fie un spectacol frumos!”

Daniel Niculae a anunțat pe ce stadion se va juca derby-ul Rapid - FCSB

Rapid - FCSB / Hepta

Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, a anunțat pe ce stadion se va juca derby-ul Rapid – FCSB! În prezent, Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 28 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul Rapid – FCSB este programat duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Daniel Niculae a anunțat pe ce stadion se va juca derby-ul Rapid – FCSB

Daniel Niculae susține că derby-ul Rapid – FCSB se va disputa în Giulești, chiar dacă Victor Angelescu a înaintat, recent, varianta Arena Națională.

„100% vom juca în Giulești. Este casa noastră, avem stadion. Vrem să fie un spectacol frumos atât în tribune, cât și pe teren. Ne dorim foarte mult să câștigăm”, a declarat Daniel Niculae, pentru digisport.ro.

Daniel Niculae i-a criticat dur pe jucătorii Rapidului, după înfrângerea cu Sepsi

În urma partidei Sepsi – Rapid, 2-0, din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1, Daniel Niculae a avut o adevărată tiradă la adresa elevilor lui Adrian Mutu.

Reclamă

„Noi cum crezi că suntem? Suntem la fel de dezamăgiți de la primul suporter până la ultimul angajat al clubului. Am făcut un meci foarte slab. În prima repriză am fost penibili, sincer. Să n-ai o tresărire de orgoliu, să n-ajungi să dai la poartă, să-ți creezi ocazii. Primul șut pe poartă l-am avut în minutul 35. Nu știu ce s-a întâmplat.

A doua repriză să spunem că a fost cât de cât un plus pentru jucătorii care au intrat după pauză. Dacă mergem la Craiova și repetăm aceeași partidă, mai bine rămânem acasă. Aseară cred că o minune a făcut ca scorul să nu fie mai nefavorabil. Ăsta e adevărul. Ar fi culmea să mă ascund în spatele adevărului și să nu spun lucrurilor pe nume.

Jucătorii sunt inteligenți și știu să-și facă autocritica, să înțeleagă ce partidă slabă și modestă au făcut. Trebuie să ne trezim și meciul acesta să fie un accident. Mai avem foarte multe meciuri cu echipe foarte bune. Avem nevoie de un rezultat pozitiv la Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-mi dau seama de ce am fost atât de slabi. N-aș putea să nominalizez pe cineva peste media echipei. Am fost o apă și-un pământ! Sper ca toată lumea să fie la fel de supărată cum suntem noi. Am făcut numai lucruri pe care nu trebuia să le facem.

Nu cred că trebuie să avem o reacție per ansamblu față de meciul de aseară. Echipa a arătat că poate juca un fotbal spectacolos și domina orice echipă din campionatul nostru. Putem și pierde foarte, foarte ușor. Cred că sunt anumite meciuri în care lipsa concentrării ne face să avem niște evoluții foarte slabe.

Când câștigi un meci, două, trei, te bați la câștigarea campionatului. Când nu mai ai una sau două evoluții așa bune și rezultatele nu mai sunt pe măsură, atunci nu putem, e maximum ce-am putut face. Nu, trebuie să fim echilibrați, să găsim cauzele și să le remediem pe viitor.

Poate au intrat și cu gândul că jucăm cu echipa care se află pe locul șase în play-off și doar dacă intrăm pe teren ne asigură câștigarea celor trei puncte. Noi de-a lungul istoriei am demonstrat că putem pierde cu echipele mai slab cotate, dar nu e cazul lui Sepsi. Toate echipele pot câștiga împotriva oricui”, a spus Daniel Niculae, pentru fanatik.ro.

Golurile partidei de la Sfântu Gheorghe au fost semnat de Tudorie și Ștefănescu.

Recomandări
  • Daniel Niculae a anunțat pe ce stadion se va juca derby-ul Rapid – FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și