Închide meniul

Daniel Niculae, reacție furibundă după Sepsi – Rapid 2-0: „Am fost penibili! Mai bine rămânem acasă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 aprilie 2023, 16:19

Daniel Niculae, reacție furibundă după Sepsi – Rapid 2-0: Am fost penibili! Mai bine rămânem acasă!”

Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB - Rapid 2-2

Daniel Niculae, într-o conferință de presă / FC Rapid 1923

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a avut o reacție furibundă după Sepsi – Rapid 2-0, partidă din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. În prezent, Rapid se află pe locul 5 din play-off, cu 28 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae consideră inadmisibilă atitudinea pe care jucătorii Rapidului au avut-o la meciul cu Sepsi.

Golurile partidei de la Sfântu Gheorghe au fost semnat de Tudorie și Ștefănescu.

Daniel Niculae, reacție furibundă după Sepsi – Rapid 2-0

Oficialul din Giulești atrage atenția la faptul că Rapid va trebui să aibă o altă „față” la următorul meci, cel cu Universitatea Craiova.

„Noi cum crezi că suntem? Suntem la fel de dezamăgiți de la primul suporter până la ultimul angajat al clubului. Am făcut un meci foarte slab. În prima repriză am fost penibili, sincer. Să n-ai o tresărire de orgoliu, să n-ajungi să dai la poartă, să-ți creezi ocazii. Primul șut pe poartă l-am avut în minutul 35. Nu știu ce s-a întâmplat.

Reclamă

A doua repriză să spunem că a fost cât de cât un plus pentru jucătorii care au intrat după pauză. Dacă mergem la Craiova și repetăm aceeași partidă, mai bine rămânem acasă. Aseară cred că o minune a făcut ca scorul să nu fie mai nefavorabil. Ăsta e adevărul. Ar fi culmea să mă ascund în spatele adevărului și să nu spun lucrurilor pe nume.

Jucătorii sunt inteligenți și știu să-și facă autocritica, să înțeleagă ce partidă slabă și modestă au făcut. Trebuie să ne trezim și meciul acesta să fie un accident. Mai avem foarte multe meciuri cu echipe foarte bune. Avem nevoie de un rezultat pozitiv la Craiova.

Nu-mi dau seama de ce am fost atât de slabi. N-aș putea să nominalizez pe cineva peste media echipei. Am fost o apă și-un pământ! Sper ca toată lumea să fie la fel de supărată cum suntem noi. Am făcut numai lucruri pe care nu trebuia să le facem”, a declarat Daniel Niculae, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Niculae: „S-au înmulțit greșelile lui în ultimele meciuri!”

Totodată, Daniel Niculae a punctat faptul că portarul Horațiu Moldovan comite erori tot mai des.

„Nu cred că trebuie să avem o reacție per ansamblu față de meciul de aseară. Echipa a arătat că poate juca un fotbal spectacolos și domina orice echipă din campionatul nostru. Putem și pierde foarte, foarte ușor. Cred că sunt anumite meciuri în care lipsa concentrării ne face să avem niște evoluții foarte slabe.

Când câștigi un meci, două, trei, te bați la câștigarea campionatului. Când nu mai ai una sau două evoluții așa bune și rezultatele nu mai sunt pe măsură, atunci nu putem, e maximum ce-am putut face. Nu, trebuie să fim echilibrați, să găsim cauzele și să le remediem pe viitor.

Poate au intrat și cu gândul că jucăm cu echipa care se află pe locul șase în play-off și doar dacă intrăm pe teren ne asigură câștigarea celor trei puncte. Noi de-a lungul istoriei am demonstrat că putem pierde cu echipele mai slab cotate, dar nu e cazul lui Sepsi. Toate echipele pot câștiga împotriva oricui.

O să vorbesc și eu cu Horațiu Moldovan. Pot fi mai multe. Nu neapărat presiunea. S-au înmulțit greșelile lui în ultimele meciuri, dar au fost multe meciuri în care a fost îngerul păzitor al porții Rapidului. Nimeni nu e bătut în cuie ca titular și oricine poate intra.

Sigur vor fi foarte multe schimbări la meciul cu Craiova. Sunt convins că Adi va lua măsuri după acest meci. E foarte importantă reacția după acest meci. Putem pierde meciuri, să ratăm ocazii, dar nu accept să n-avem atitudine”, a mai spus Daniel Niculae.

Meciul Universitatea Craiova – Rapid este programat duminică, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și