Închide meniul

Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 14:47

Reclamă
Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial

Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal în dosarul în care Liviu Ungurean este încarcerat

Dan Şucu şi Daniel Niculae / Hepta

Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid. Președintele grupării din Giulești a primit acum și alte atribuții, de la conducerea echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar Victor Angelescu a fost cel care a făcut anunțul oficial. Acesta a dezvăluit că „Nico” va fi și directorul sportiv al formației. Fostul atacant îl va înlocui pe Sorin Boiangiu, care a fost demis vineri.

Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid!

Pe lângă noua poziție pe care o va ocupa la Rapid, Daniel Niculae își va păstra și funcția de președinte al giuleștenilor. Acesta va deveni astfel unul dintre cei mai importanți oameni din staff-ul lui Dan Șucu.

”În perioada următoare, Nico (n.r. – Daniel Niculae) va îndeplini ambele funcții, atât pe cea de președinte al clubului, cât și pe cea de director sportiv. Va prelua funcția de la Sorin Boiangiu.

Niculae va avea ocazia de a fi mai apropiat de echipă”, a spus Victor Angelescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid

Daniel Pancu a făcut un anunț despre revoluția de la Rapid. Fostul atacant al echipei din Giulești, actual selecționer al echipei naționale U21, a vorbit deschis despre situația clubului condus de Dan Șucu și Victor Angelescu.

Conducerea echipei a luat deja o hotărâre importantă, înainte de finalul actualului sezon. Șefii de la Rapid l-au demis pe Cristiano Bergodi după 0-1 cu Sepsi și l-au instalat pe Bogdan Lobonț pe banca tehnică a formației.

Totuși, Daniel Pancu este de părere că actualul tehnician al giuleștenilor va fi înlocuit de Dan Șucu în perioada de mercato din vară. Totodată, „Pancone” este de părere că mai mulți jucători de la Rapid vor părăsi echipa, la finalul actualului sezon, având în vedere ultimele rezultate înregistrate.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu Iencsi și Lobonț antrenori, problema de atmosferă nu o văd rezolvată decât la vară. Cu siguranță Rapid va avea un nou antrenor și sigur, deși sper să mă înșel, vor fi mulți jucători care vor pleca la finalul campionatului.

Lobonț și Iencsi sunt singurii care cunoșteau lotul foarte bine. Ca să aduci un alt antrenor, înseamnă că semnai antrenorul ăla pe 6 etape, plus un an. N-ai cum să-l găsești imediat. Dacă aduceau un alt antrenor și eram eu în locul lui Bergodi, îmi dădea de înțeles că ei căutau antrenor dinainte. Rapid n-a căutat antrenor, e clar”, a spus Daniel Pancu la gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și