Închide meniul

Daniel Niculae le-a răspuns fanilor Rapidului după ce aceştia l-au înjurat!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2023, 21:34

Reclamă
Daniel Niculae le-a răspuns fanilor Rapidului după ce aceştia l-au înjurat!

Daniel Niculae le-a răspuns fanilor Rapidului după ce aceştia l-au înjurat!

Daniel Niculae, în timpul unei conferințe de presă / ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Daniel Niculae le-a răspuns fanilor Rapidului după ce aceştia l-au înjurat. Preşedintele Rapidului a spus că nu e de acord cu înjurăturile, dar că înţelege nemulţumirea fanilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid are un start foarte slab de sezon. Echipa giuleşteană se află abia pe locul 11 din 16 echipe. În 5 etape elevii lui Cristiano Bergodi au adunat numai 5 puncte.

Daniel Niculae le-a răspuns fanilor Rapidului după ce aceştia l-au înjurat!

”Cred că au mai fost de-a lungul istoriei foste mari glorii ale echipei care au fost apostrofate. Nu sunt de acord cu injuriile, dar trebuie să înțelegem și suporterii. Nu traversăm o perioadă bună, venim după două înfrângeri consecutive. Îmi pare rău că nu am învins-o pe Petrolul, suporterii au fost alături de echipă, nu avem ce să le reproșăm. 

Speram să ne revanșăm duminică. Dacă ar fi să le reproșez ceva jucătorilor ar fi lipsa de agresivitate, dacă sezonul trecut am transformat Giuleștiul într-o fortăreață, iată că acum nu am câștigat niciun meci până acum. Sperăm să ne susțină și la următoarele meciuri. 

Nimănui nu-i convine când pierdem, am fost foarte afectați că am pierdut. Și eu sunt frustrat că nu am câștigat, probabil dacă aș fi fost în tribună, sigur mi-aș fi pus anumite semne de întrebare. Lucrurile nu trebuie să continue așa, trebuie să găsim soluții pentru a ieși din această perioadă nefastă”, a declarat Daniel Niculae pentru digisport.ro.

Reclamă

Rapid începe curăţenia de vară! Cine sunt cei 4 jucători de care giuleştenii vor să se despartă

Rapid începe curăţenia de vară! Clubul giuleştean a fost extrem de activ pe piaţa transferurilor. Cu toate acestea, rezultatele nu au apărut, iar Rapid e doar pe locul 11, cu doar 5 puncte obţinute în 5 etape.

După ce l-a achiziţionat pe Andrei Borza de la Farul, Rapid vrea să renunţe la 4 jucători. Potrivit gsp.ro, cei 4 jucători de care giuleştenii vor să se despartă sunt Florin Ștefan (27 de ani), Ștefan Pănoiu (20 de ani), Valentin Costache (25 de ani) și Alexandru Ioniță II (28 de ani).

Florin Ştefan nu a fost în lot la niciunul dintre meciurile Rapidului din acest sezon. Ştefan Pănoiu a fost titular la înfrângerea cu Voluntari şi în celelalte meciuri a intrat din postura de rezervă.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Ioniţă II nu a fost titular în niciunul dintre meciurile Rapidului, dar a fost introdus pe teren în ultimele 30 de minute cu Sepsi, Botoşani şi Voluntari.

Nici Pănoiu, nici Ioniţă II nu au avut realizări. Valentin Costache este singurul din cei 4 jucători care a avut realizări în acest început de sezon. El a dat două pase de gol. A fost titular cu Voluntari şi introdus pe parcurs cu U Cluj şi FC Botoşani.

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid: „Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere”

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid. Tânărul de 17 ani a plecat de la Farul Constanţa şi a semnat cu formaţia din Giuleşti. El ar putea debuta chiar împotriva echipei cu care a cucerit titlul sezonul trecut, Farul Constanţa.

Rapid l-a prezentat oficial pe Andrei Borza în cursul zilei de marţi. Giuleştenii au plătit pentru acest transfer suma de 800.000 de euro, iar Farul va primi un procent dintr-un eventual transfer al tânărului de 17 ani.

„Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiție și sunt foarte mândru de mine.

Suporterii sunt nemaipomeniți. Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere și sunt foarte mândru de acest pas.

Sunt un jucător foarte serios și o să o demonstrez aici, în Templul din Giulești. Am foarte mult obiective. Pe unele dintre ele le-am atins deja, pe celelalte îmi doresc să le îndeplinesc aici. A fost doar un vis pentru mine să realizez atâtea lucruri până la vârsta de 17 ani”, a spus Andrei Borza, potrivit fcrapid.ro.

Reclamă

„Ar putea debuta chiar contra Farului. Nu are nicio clauză în contract conform căreia nu ar putea juca contra Farului”, a spus Daniel Niculae la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și