Închide meniul

Rapid începe curăţenia de vară! Cine sunt cei 4 jucători de care giuleştenii vor să se despartă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2023, 20:13

Reclamă
Rapid începe curăţenia de vară! Cine sunt cei 4 jucători de care giuleştenii vor să se despartă

Rapid începe curăţenia de vară!

Jucătorii Rapidului şi antrenorul Cristiano Bergodi, după meciul pierdut cu Voluntari / Profimedia Images

Rapid începe curăţenia de vară! Clubul giuleştean a fost extrem de activ pe piaţa transferurilor. Cu toate acestea, rezultatele nu au apărut, iar Rapid e doar pe locul 11, cu doar 5 puncte obţinute în 5 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a achiziţionat pe Andrei Borza de la Farul, Rapid vrea să renunţe la 4 jucători.

Rapid începe curăţenia de vară!

Potrivit gsp.ro, cei 4 jucători de care giuleştenii vor să se despartă sunt Florin Ștefan (27 de ani), Ștefan Pănoiu (20 de ani), Valentin Costache (25 de ani) și Alexandru Ioniță II (28 de ani).

Florin Ştefan nu a fost în lot la niciunul dintre meciurile Rapidului din acest sezon.

Ştefan Pănoiu a fost titular la înfrângerea cu Voluntari şi în celelalte meciuri a intrat din postura de rezervă.

Reclamă

Alexandru Ioniţă II nu a fost titular în niciunul dintre meciurile Rapidului, dar a fost introdus pe teren în ultimele 30 de minute cu Sepsi, Botoşani şi Voluntari.

Nici Pănoiu, nici Ioniţă II nu au avut realizări.

Valentin Costache este singurul din cei 4 jucători care a avut realizări în acest început de sezon. El a dat două pase de gol. A fost titular cu Voluntari şi introdus pe parcurs cu U Cluj şi FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid: „Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere”

Andrei Borza a fost prezentat la Rapid. Tânărul de 17 ani a plecat de la Farul Constanţa şi a semnat cu formaţia din Giuleşti. El ar putea debuta chiar împotriva echipei cu care a cucerit titlul sezonul trecut, Farul Constanţa.

Rapid l-a prezentat oficial pe Andrei Borza în cursul zilei de marţi. Giuleştenii au plătit pentru acest transfer suma de 800.000 de euro, iar Farul va primi un procent dintr-un eventual transfer al tânărului de 17 ani.

„Mă simt foarte bine să fiu aici, a venit momentul să fac pasul către o echipă de tradiție și sunt foarte mândru de mine.

Suporterii sunt nemaipomeniți. Stadionul și suporterii m-au determinat să fac această alegere și sunt foarte mândru de acest pas.

Sunt un jucător foarte serios și o să o demonstrez aici, în Templul din Giulești. Am foarte mult obiective. Pe unele dintre ele le-am atins deja, pe celelalte îmi doresc să le îndeplinesc aici. A fost doar un vis pentru mine să realizez atâtea lucruri până la vârsta de 17 ani”, a spus Andrei Borza, potrivit fcrapid.ro.

„Ar putea debuta chiar contra Farului. Nu are nicio clauză în contract conform căreia nu ar putea juca contra Farului”, a spus Daniel Niculae la fanatik.ro.

Cotat la un milion de euro pe transfermarkt.com, Andrei Borza a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Farul Constanţa sezonul trecut, în anul în care echipa de la malul mării a cucerit trofeul. El a jucat în 36 de meciuri pentru Farul în toate competiţiile din sezonul trecut, reuşind să înscrie 3 goluri şi să ofere 3 pase decisive.

Reclamă

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali

Andrei Borza a fost dorit şi de Gigi Becali. Patronul de la FCSB a dezvăluit şi suma pe care ar fi fost dispus să o plătească pentru fundaşul stânga de 17 ani al lui Hagi.

„Nu sunt sigur că fac faţă la noi. Mazilu, în locul lui? Poate juca în faţa lui Tavi sau a lui Coman? Niciodată în viaţa lui. Vor juca amândoi în benzi. Borza îmi place, dar nu sunt încă convins că joacă titular la noi, în locul lui Radunovic.

Dacă îl iei cu un milion, risc un milion. El vrea mai mult. Nu merită să dai două milioane şi nu ştii dacă iei 100.000. Mai aşteptăm. Eu dau un milion când cred că valorează 10 milioane de euro. Eu plătesc 10%”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și