Închide meniul

Daniel Niculae, mesaj fabulos pentru Gigi Becali după ce Rapid a umilit FCSB în derby: „Şi totuşi…!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2024, 8:42

Daniel Niculae, mesaj fabulos pentru Gigi Becali după ce Rapid a umilit FCSB în derby: „Şi totuşi…!

Daniel Niculae, mesaj fabulos pentru Gigi Becali după ce Rapid a umilit FCSB în derby

Daniel Niculae, Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Daniel Niculae a avut mesaj fabulos pentru Gigi Becali după ce Rapid a umilit FCSB în derby. Preşedintele Rapidului a reluat mesajul pe care l-a transmis în urmă cu câteva etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a câştigat marele derby cu FCSB şi a relansat campionatul. Rapid s-a apropiat la 4 puncte de lider şi speră din nou la titlu.

Daniel Niculae, mesaj fabulos pentru Gigi Becali după ce Rapid a umilit FCSB în derby

Şi totuşi…venim!„, e mesajul postat de Daniel Niculae care însoţeşte o imagine cu un tren. „Educaţi la fel„, a mai scris Niculae care a vrut să scoată în evidenţă mentalitatea de la club.

În urmă cu câteva etape, Dan Şucu a fost primul care a transmis public în astfel de mesaj. „Rapidul prinde tot mai mare viteză și îi spun doar atât domnului Gigi Becali: ‘Venim după voi! Venim după FCSB”, a declarat atunci Dan Şucu.

Reclamă

Dan Şucu, mesaj pentru Becali după ce Rapid şi-a umilit rivala

Dan Şucu a avut un mesaj pentru Becali după ce Rapid şi-a umilit rivala. Totuşi, acţionarul majoritar spune că FCSB este echipă puternică, în ciuda faptului că a pierdut clar derby-ul.

Dan Şucu, în discursul său, a făcut referire la declaraţiile pline de optimism ale lui Gigi Becali înaintea derby-ului. „Cea mai frumoasă seară. Aş vrea să scot în evidenţă că, în ciuda scorului, echipa adversă e echipă bună. Aroganţa e boală grea. Eu sper ca la Rapid să nu ajungem aroganţi. În seara aceasta, noi şi suporterii începem să ştim cât de puternici suntem. Toate golurile mi-au plăcut. Din zi în zi eu cred că ne întărim. Iar mi-au luat băieţii bani, îmi doresc să îmi ia în continuare„, a spus Dan Şucu la plecarea de la stadion.

Marele avantaj pe care Rapid îl are în faţa FCSB, în play-off, după ce şi-a umilit rivala pe Arena Naţională

Marele avantaj pe care Rapid îl are în faţa FCSB, în play-off, după ce şi-a umilit rivala pe Arena Naţională ţine de programul pe care cele două echipe îl vor avea în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a învins-o pe FCSB cu un categoric 4-0, cu peste 43.000 de oameni prezenţi pe Arena Naţională. Giuleştenii şi-au asigurat astfel locul 2, care le aduce un avantaj mare în lupta la titlu.

Rapid a terminat pe 2, peste CFR Cluj, şi va juca în ultima etapă, pe teren propriu, chiar cu FCSB, un derby care ar putea să fie decisiv, în cazul în care FCSB nu va avea un avantaj de cel puţin trei puncte în faţa feroviarilo

Rapid a intrat cu 28 de puncte în play-off, cu patru mai puţine decât FCSB, care însă nu a avut parte de rotunjirea punctelor, primul criteriu în cazul în care două echipe termină la egalitate la finalul play-off-ului. Practic, echipa lui Cristiano Bergodi are de recuperat 5 puncte pentru a câştiga titlul.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și