Închide meniul

Daniel Niculae a avut un mesaj fabulos pentru Gigi Becali, după U Cluj – FCSB 0-0. A preluat modelul lui Dan Şucu

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2024, 9:53

Reclamă
Daniel Niculae a avut un mesaj fabulos pentru Gigi Becali, după U Cluj – FCSB 0-0. A preluat modelul lui Dan Şucu

Daniel Niculae, mesaj fabulos pentru Gigi Becali după ce Rapid a umilit FCSB în derby

Daniel Niculae, Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Daniel Niculae a avut un mesaj fabulos pentru Gigi Becali, după meciul U Cluj – FCSB, scor 0-0, din etapa a 26-a a Ligii 1. Preşedintele Rapidului a reacţionat pe reţelele sociale şi a preluat modelul lui Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a încurcat pentru a doua oară în ultimele trei etape şi le-a permis giuleştenilor să se apropie la 7 puncte. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi are victorii pe linie în 2024.

Daniel Niculae a avut un mesaj fabulos pentru Gigi Becali, după U Cluj – FCSB 0-0

Fostul atacant al Rapidului a postat, pe Insta Story, în miez de noapte, o fotografie în care se văd mai mulţi paşi în zăpadă. „Venim…„, a fost mesajul care a însoţi imaginea.

Dan Şucu a fost cel care l-a avertizat pe Gigi Becali imediat după victoria din derby-ul cu U Cluj, de etapa trecută.

Reclamă

Rapidul prinde tot mai mare viteză și îi spun doar atât domnului Gigi Becali: ‘Venim după voi! Venim după FCSB”, a declarat atunci Dan Şucu.

Mesajul a fost similar şi la finalul meciului cu Hermannstadt, de vineri.

(n.r: Prindeţi şi mai multă viteză acum?) Speranţele sunt întotdeauna de o viteză şi mai mare„, a spus milionarul de la conducerea Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0

Echipa lui Elias Charalambous a pierdut două puncte uriaşe în deplasarea cu U Cluj, iar distanţa faţă de Rapid a scăzut la 7 puncte. Lupta la titlu „a luat foc” după remiza echipei lui Elias Charalamabous.

FCSB rămâne pe primul loc, dar diferenţa de puncte faţă de Rapid e doar de 7 puncte. Echipa lui Charalambous are 55 de puncte, în timp ce Rapid a ajuns la cota de 48 de puncte. Pe locul 3 este CFR Cluj, cu 45 de puncte. Dacă diferenţa ar rămâne aceasta până la finalul sezonului regular, FCSB ar intra în playoff cu uun avans de 4 puncte faţă de Rapid şi cu 5 faţă de CFR Cluj.

De precizat că în ultima etapă a sezonului regular se va disputa derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi FCSB.

1. FCSB – 55 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 45 de puncte
4. Farul – 40 de puncte
5. Universitatea Craiova – 39 de puncte
6. Petrolul – 35 de puncte
7. Hermannastatd – 34 de puncte
8. Universitatea Cluj – 34 de puncte
9. UTA – 34 de puncte
10. Sepsi – 33 de puncte
11. Oţelul – 31 de puncte
12. FC U Craiova – 30 de puncte
13. FC Voluntari – 27 de puncte
14. Poli Iaşi – 27 de puncte
15. Dinamo – 22 de puncte
16. FC Botoşani – 21 de puncte

Elias Charalambous: „Titlul nu se decidea aici!”

Elias Charalambous a specificat că obiectivul de la Cluj era ca echipa sa să câştige, dar nu e o dramă că FCSB a obţinut doar un punct.

În primul rând, am venit aici să câştigăm. Nu a fost cel mai bun rezultat, dar am obţinut un punct care poate fi important la finalul sezonului. Păstrăm punctul şi continuăm.

Din păcate, ca să câştigi, trebuie să marchezi. A fost un meci greu. Repet, indiferent de ce rezultat ar fi fost, titlul nu se decidea astăzi. O luăm pas cu pas. Suntem fericiţi că băgăm jucători tineri în echipă.

Reclamă

Nu putem critica jucătorii pentru un singur meci. Sunt sigur că vom marca în alte meciuri. (n.r. despre cotul primit de Ovidiu Popescu) Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar cei de la federaţie au făcut un seminar pentru acest gen de fază şi au spus că se sancţionează cu cartonaş roşu, dar nu e treaba mea”, a spus Elias Charalambous la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” Vezi toate știrile
Citește și