Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Pancu nu ar antrena niciodată FCSB! „Nu voi lucra cu Becali, nu există compatibilitate între mine şi club”

Dan Roșu Publicat: 4 octombrie 2023, 15:20

Reclamă
Daniel Pancu nu ar antrena niciodată FCSB! „Nu voi lucra cu Becali, nu există compatibilitate între mine şi club

Daniel Pancu nu ar antrena niciodată FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Daniel Pancu nu ar antrena niciodată FCSB! Chiar dacă nu are o mare problemă cu felul în care conduce Gigi Becali proiectul liderului, pe „Pancone” nu îl lasă sângele de rapidist să ajungă la rivala FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dat cărţile pe faţă în ultimii ani şi a anunţat că se află la butoane atunci când comandă tot ce se întâmplă înainte şi în timpul meciurilor ro-albaştrilor.

Daniel Pancu nu ar antrena niciodată FCSB

„E posibil să găsesc în carieră şi astfel de patroni, doar că sigur nu va fi domnul Becali, pentru că nu există compatibilitate între mine şi club”, a spus Pancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Pancu a vorbit şi despre şansele Rapidului la titlul de campioană din acest sezon. Fostul căpitan din Grant aşteaptă rezultate mai bune de la meciurile din deplasare.

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti, în acest sezon

8 puncte din cele cinci meciuri disputate în deplasare în acest sezon au obţinut giuleştenii, sub conducerea lui Cristiano Bergodi. Pancu susţine şi că Marius Şumudică ar fi fost o variantă mai bună pentru feroviari.

Reclamă

„Rapidul e foarte bine din punctul meu de vedere. Sigur că istoria şi tradiţia unui club sunt foarte greu de schimbat, cel puţin de când cunosc eu Rapidul, foarte bine, din 96.

Pare acelaşi film sezon de sezon, cu jocuri foarte bune pe teren propriu, jocuri reuşite, dar puţine în deplasare şi majoritatea foarte, foarte grele.
Întotdeauna pentru Rapid pare un joc mult mai greu în deplasare decât ar părea pentru Steaua sau Dinamo.

O soluţie foarte bună a fost Bergodi şi o soluţie şi mai bună sau la fel de bună ar fi fost Şumudică. Probabil că o să ne vina rândul, am fost acolo, am plecat foarte supărat, dar mulţumit de ceea ce realizasem”, a spus Pancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și