Închide meniul

Daniel Pancu, reacție savuroasă după ce a auzit declarația lui Tavi Popescu: „Mergi altfel pe stradă, te cunosc foate fetele!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 noiembrie 2022, 10:21

Daniel Pancu, reacție savuroasă după ce a auzit declarația lui Tavi Popescu: „Mergi altfel pe stradă, te cunosc foate fetele!

Octavian Popescu a recunoscut de ce a refuzat-o pe Universitatea Craiova

Octavian Popescu, în tricoul celor de la FCSB / Hepta

Daniel Pancu a avut o reacție savuroasă după ce a auzit declarația lui Tavi Popescu, de la finalul derby-ului FCSB – Rapid 3-1. „Perla” roș-albaștrilor a reușit un gol și o pasă de gol în duelul de pe Arena Națională, apoi a făcut furori la interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a marcat primul său gol din acest sezon, în meciul cu Rapid. Tânărul atacant a anunțat că „mi-a venit rândul” și consideră că își merită postul de titular.

Daniel Pancu, reacție savuroasă după ce a auzit declarația lui Tavi Popescu

Tavi Popescu a spus că nu bagă în seamă criticile, nici pe cele venite din partea patronului Gigi Becali.

„Nu prea mă interesează comentariile, nu le bag în seamă. Mi-a venit rândul şi am arătat că merit să joc în primul 11. Cred că mi-am revenit. Nu bag criticile în seamă, în văd de treaba mea şi dau sută la sută”, a spus Tavi Popescu, după FCSB – Rapid 3-1.

Daniel Pancu nu se lasă păcălit de declarația lui Tavi Popescu. Fostul atacant și antrenor al Rapidului este convins că puștiul FCSB-ului urmărește ce se scrie despre el și se simte bine când aude cuvintele de laudă.

Reclamă

„Pe Tavi Popescu dacă-l laşi unu contra unu … Mai prinde şi un fundaş într-o zi proastă, cum a fost azi cazul lui Onea, şi aşa devii MVP-ul meciului. Acum depinde de el în continuare. Şi voiam să intervin mai devreme, câţi jucători la vârsta lui pot duce o asemena presiune? S-a vorbit de zeci de milioane? Câţi au fost în istorie? De la noi, da.

El spune că nu urmăreşte presa, că nu ţine cont. Cum să nu urmărească? Se simte în aer. Deja nu mai dormi, mergi altfel pe stradă, te cunoaşte toată lumea, te cunosc toate fetele, te cunosc toţi băieţii şi aşa mai departe”, a spus Daniel Pancu, pentru Digisport.

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1

Octavian Popescu s-a dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1. FCSB a făcut cel mai bun al sezonului şi a câştigat derby-ul cu Rapid, scor 3-1, iar Tavi Popescu a reuşit un gol şi o pasă de gol. FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate şi, în cazul în care le va câştiga, poate ajunge la 3 puncte în spatele celor de la Rapid, care ocupă locul 2.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu s-a dezlănţuit şi la interviul de după derby. A anunţat că merită să fie titular şi i-a transmis şi lui Gigi Becali că ăl interesează criticile.

E un sentiment frumos, mai ales că am câştigat un derby. Sper să ne revenim. L-am aşteptat foarte mult, dar era normal să vină şi golul la un moment dat pentru că mă antrenez bine. Nu prea mă interesează comentariile, nu le bag în seamă. Mi-a venit rândul şi am arătat că merit să joc în primul 11. Cred că mi-am revenit. Nici în meciul cu West Ham nu am jucta rău, dar ăsta e meciul care m-a deblocat. Nu atârnă banderola, dar nu cred că sunt pregătit să o port la un club aşa mare. Am încerc să mă urc pe gard şi acolo.

Nu bag criticile în seamă, în văd de treaba mea şi dau sută la sută. Cred că că cei de la Rapid au venit că ne bat din elan, dar le-am arătat cine este Steaua. I-am văzut şi înainte de declaraţii dădeau şi ne-au luat de sus. Amândouă pasele sunt frumoase. E un subiect pe care nu trebuie să îl ştie toată lumea. Suntem aproape, trebuie să câştigăm ce mai este de jucat şi tragem tare să ajungem cât mai sus„, a spus Octavian Popescu, la digisport.ro, după FCSB – Rapid 3-1.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și