Închide meniul

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1: „Le-am arătat cine suntem, ne-au luat de sus! Merit să joc în primul 11!” Mesaj pentru Gigi Becali

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 noiembrie 2022, 23:49 / Actualizat: 9 noiembrie 2022, 12:39

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1: „Le-am arătat cine suntem, ne-au luat de sus! Merit să joc în primul 11! Mesaj pentru Gigi Becali

Octavian Popescu a reuşit un gol şi o pasă de gol cu Rapid

Hepta

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1. FCSB a făcut cel mai bun al sezonului şi a câştigat derby-ul cu Rapid, scor 3-1, iar Tavi Popescu a reuşit un gol şi o pasă de gol. FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate şi, în cazul în care le va câştiga, poate ajunge la 3 puncte în spatele celor de la Rapid, care ocupă locul 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu s-a dezlănţuit şi la interviul de după derby. A anunţat că merită să fie titular şi i-a transmis şi lui Gigi Becali că nu îl interesează criticile.

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1

E un sentiment frumos, mai ales că am câştigat un derby. Sper să ne revenim. L-am aşteptat foarte mult, dar era normal să vină şi golul la un moment dat pentru că mă antrenez bine. Nu prea mă interesează comentariile, nu le bag în seamă. Mi-a venit rândul şi am arătat că merit să joc în primul 11. Cred că mi-am revenit. Nici în meciul cu West Ham nu am jucta rău, dar ăsta e meciul care m-a deblocat. Nu atârnă banderola, dar nu cred că sunt pregătit să o port la un club aşa mare. Am încerc să mă urc pe gard şi acolo.

Nu bag criticile în seamă, în văd de treaba mea şi dau sută la sută. Cred că că cei de la Rapid au venit că ne bat din elan, dar le-am arătat cine este Steaua. I-am văzut şi înainte de declaraţii dădeau şi ne-au luat de sus. Amândouă pasele sunt frumoase. E un subiect pe care nu trebuie să îl ştie toată lumea. Suntem aproape, trebuie să câştigăm ce mai este de jucat şi tragem tare să ajungem cât mai sus„, a spus Octavian Popescu la digisport.ro, după FCSB – Rapid 3-1.

Andrei Cordea, anunţ de ultimă oră după FCSB – Rapid 3-1

Andrei Cordea, anunţ de ultimă oră după FCSB – Rapid 3-1. Mihai Pintilii le-a spus jucătorilor că nu va rămâne antrenor principal. FCSB a făcut cel mai bun meci al sezonului şi s-a impus în derby-ul cu Rapid. Andrei Cordea, Andrea Compagno şi Octavian Popescu au marcat golurile roş-albaştrilor. Rapid a sperat după ce Dugandzic a marcat din penalty.

Reclamă

Este un derby, am simţit-o de ieri, de când au venit suporterii să ne motiveze. Ei ne-au împins de la spate. Am simţit adrenalina astăzit. Cred că este rivalitate mai mare decât cu Dinamo. Mă bucur că am câştigat, atmosfera este foarte bună acum. Astăzi ma arătat ca o echipă adevărată. Nu am văpzut niciodată echipa asta atât de motivată şi dornică de a câştiga. Nu le-am dat nicio şansă. Ne-am dorit din suflet să câştigăm astăzi şi nu le-am dat nicio şansă. Eu nu ştiu pe cine vedea favorită.

De când am ajuns la stadion am ajuns mult mnai motivaţi decât ei. I-am simţit că nu erau motivaţi să câştige meciul. Am mai făcut meciuri foarte bune, dar la West Ham nu am reuşit să câştigăm. Suntem o familie. Nu am trăit aşa ceva de când am venit, nici măcar când am bătut pe Dinamo cu 6-0. Eu am fost concentrat sută la sută, am fost motivat. Îmi doream să recuperez mingea de poarta noastră. La cartonaşul roşu m-a lovit sută la sută. L-am enervat puţin, ştiam că e. Nu va rămâne, ne-a spus asta. Dar va rămâne lângă noi. Dacă nu este pregătit, asta e. Nu are de ce să fie forţat, e decizia lui„, a spus Andrei Cordea la finalul derby-ului cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și