Închide meniul

Daniel Pancu, sfat preţios pentru viitorii jucători şi antrenori de la FCSB: „Pregăteşte-te de orice! Anunţă familia şi prietenii!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2022, 9:00

Daniel Pancu, sfat preţios pentru viitorii jucători şi antrenori de la FCSB: „Pregăteşte-te de orice! Anunţă familia şi prietenii!

Daniel Pancu a antrenat la Rapid și Poli Iași

Daniel Pancu, într-un interviu / Hepta

Daniel Pancu a avut un sfat preţios pentru viitorii jucători şi antrenori de la FCSB. Marele rapidist este de părere că toate persoanele care lucrează cu Gigi Becali trebuie să fie conştiente de felul în care latifundiarul din Pipera îşi conduce clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Colaborarea cu Gigi Becali este inedită. Cel mai recent caz este Vadim Raţă, jucătorul pe care patronul FCSB a plătit 150.000 de euro şi a renunţat după doar 3 meciuri.

Daniel Pancu, sfat preţios pentru viitorii jucători şi antrenori de la FCSB

„La FCSB s-au mai întâmplat lucruri din astea. Mereu am spus-o, ca antrenor sau jucător, dacă mergi la FCSB îți asumi totul. Poți fi schimbat după o zi, poți pleca după un meci, poți fi schimbat imediat. Dacă le știi, dar vii și te plângi după nu mai are niciun fel de valoare. Chiar dacă ți-a fost frică sau nu, trebuie să iiei în calcul tot.

Să îți pregătești familia, prietenii, că e posibil să auziți numele meu, să fiu făcut praf dupăe un meci. Așa e atmosfera aici, dar e posibil să ne împăcăm după. Trebuie să fi pregătit emoțional, să reziști”, a declarat Daniel Pancu, potrivit playsport.ro.

Ce a spus Nicolae Dică despre „libertatea” primită de la Gigi Becali la FCSB

Nicolae Dică a vorbit despre „libertatea” primită de la Gigi Becali la FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor susţine că Gigi Becali nu s-a băgat niciodată peste el la echipă.

Reclamă

„La meciul cu Farul a jucat un 4-3-3 defensiv. Şi un 4-3-3 ofensiv în anumite momente, unde ne-am deschis. Nu ştiu câtă lume a văzut asta. Eu i-am explicat şi patronului. Sistemul se poate schimba. Da, a fost ideea mea. Am avut o discuţie cu patronul.

Vreau să schimb sistemul, vreau să schim aranjarea. Asta a fost discuţia cu el. Nu e vorba de idee. Eu vorbesc cu staff-ul. În funcţie de lotul pe care îl am. Dacă nu am jucători, nu joc. Cu jucătorii de la mijlocul terenului în sus, au fost nişte discuţii. Eu i-am întrebat.

Unde te simţi bine, unde te vezi. Eu m-am dus atunci cu Tavi decar. Dar din ce am vorbit cu Tavi, nu poate juca cu spatele la poartă. Eu sper să găsesc un sistem în care toţi să joace bine. Nu s-a băgat niciodată peste mine. Eu am avut o discuţie înainte cu el. El a zis că a plătit anumite sume pe jucători şi că îşi doreşte să încaseze bani pe ei”, a pus Nicolae Dică la orangesport.ro, despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă:

Gigi Becali a schimbat politica la FCSB după ce l-a dat afară pe Vadim Raţă. Patronul vicecampioanei României a anunţat cum se vor semna de acum contractele la echipa pe care o patronează.

Pentru că l-a dat afară pe Raţă după numai 3 meciuri, Gigi a fost nevoit să bage mâna în buzunare. Internaţionalul moldovean s-a ales cu 40.000 de euro de la Gigi Becali pentru a se întoarce la Voluntari. Finanţatorul lui FCSB a dezvăluit că nu va mai face o astfel de greşeală.

„Eu de acum încolo aşa fac. Vrei să vii, semnezi un contract de un an şi apoi pe încă 4 ani. Şi mai semnezi un contract că pot să renunţ la tine când vreau. De acum eu fac selecţie la locul de muncă, te verific direct cu şurubelniţa în mână. Dacă nu ţii bine şurubelniţa în mână.

El a pierdut şurubelniţa de două ori. Ce să fac? Le dau bani degeaba? Nu mai fac aşa ceva. Nu l-am luat de pomană, am întrebat pe toată lumea. Da, e cel mai bun, de la Voluntari. Este de Voluntari, nu este de FCSB. Sunt unii care vin şi nu fac faţă. Vreau să văd ce faci cu şurubelniţa şi cu mandrina de la strung„, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Recomandări
  • Daniel Pancu, sfat preţios pentru viitorii jucători şi antrenori de la FCSB
  • Ce spune „Pancone” despre colaborarea cu Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și