Închide meniul

Daniel Pancu ştie care sunt jucătorii care fac diferenţa la Rapid: „Rămân cei mai buni”. Ce spune despre Kevin Luckassen

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2022, 21:08

Daniel Pancu ştie care sunt jucătorii care fac diferenţa la Rapid: „Rămân cei mai buni. Ce spune despre Kevin Luckassen

Daniel Pancu a vorbit despre cele mai tari beții din cariera de fotbalist

Daniel Pancu /Mediafax Foto / Leczki Jozsi

Daniel Pancu ştie care sunt jucătorii care fac diferenţa la Rapid. Fostul internaţional român este de părere că Junior Morais şi Cristi Săpunaru sunt piesele cele mai importante ale trupei lui Adi Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a suferit o înfrângere neaşteptată în faţa ultimei clasate, Chindia, în ultima etapă. Giuleştenii au fost învinşi cu scorul de 2-1, şi au rămas pe locul secund, la trei puncte diferenţă de liderul Farul.

Daniel Pancu ştie care sunt jucătorii care fac diferenţa la Rapid

Daniel Pancu a declarat că transferurile din vară reuşite de Rapid nu au oferit plusul de care avea nevoie echipa, şi astfel se explică de ce giuleştenilor le este greu să menţină un nivel ridicat.

Totodată, selecţionerul naţionalei U20 este de părere că Jayson Papeau, Kevin Luckassen şi Marko Dugandzic nu au devenit jucători cheie în sistemul lui Adi Mutu, aşa cum era de aşteptat, tot „veteranii” Morais şi Săpunaru reprezentând punctele forte ale echipei.

„Era foarte greu să țină ritmul Rapid, era un ritm de campioană, a la CFR Cluj. Încă nu sunt pregătiți să fie campioni. Din toate punctele de vedere. Aceste rezultate îți aduc presiune suplimentară. Chiar dacă au jucători în lot cu titluri câștigate.

Reclamă

Transferurile nu prea au făcut diferența. Rămân tot Săpunaru, Morais, cei mai buni. Strategia lor în vară a fost să aducă jucători tineri, români, apoi au umblat la strategie, cu Dugandzic, Luckassen, Papeau.

Dintre toți, îmi place Luckassen, aș vrea să-l am în echipă. Dar pare că nu mai are acea foame, după ce s-a întors din Turcia”, a declarat Daniel Pancu, pentru prosport.ro.

Rapid, mesaj clar pentru Kyros Vassaras după scandalul de arbitraj

Rapid a avut un mesaj clar pentru Kyros Vassaras după scandalul de arbitraj din eșecul cu Chindia Târgoviște, scor 1-2. Giuleștenii i-au cerut explicații președintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Domnule Vassaras,

din poziția de Președinte al FC Rapid București țin să trag un semnal de alarmă cu privire la modul în care este tratată echipa noastră de către arbitri, pe parcursul meciurilor de fotbal.

În dorința de a păstra o relație corectă cu judecătorii de pe „‘dreptunghiul verde” ne-am ferit de polemici, considerând că și arbitrii sunt oameni, iar omul este supus greșelii.

Mai mult, odată cu intrarea în fotbalul modern, după introducerea sistemului VAR, aveam convingerea că judecățile din arbitraj vor deveni o simplă formalitate. Cu toate acestea, am constatat cu surprindere că, deși n-ar trebui, arbitrii “reușesc” să iasă în evidență.

Întâmplător sau nu, în ultimele trei meciuri din campionat, Rapid a beneficiat de un arbitraj extrem de slab, iar ultimile două (cu CS Mioveni și AFC Chindia Târgoviște) au avut același numitor comun, în persoana domnului Lucian Rusandu. Prin deciziile sale total eronate, concluzie trasă de foști mari arbitri și de analiști sportivi, respectivul arbitru a anulat două goluri cât se poate de clare, atât de pe teren, cât și din camera VAR, goluri care la un moment dat pot conta în configurarea clasamentului.

Mesajul lui Daniel Niculae, după fazele controversate din Chindia – Rapid

Fără să scuzăm evoluția neconvingătoare a echipei noastre din ultimul meci, considerăm că rezultatul final nu ar fi trebuit să fie “alterat” de către deciziile cel puțin bizare luate de arbitrul Rusandu, toate împotriva Rapidului. Toate acestea ne fac să ne temem că este posibil să nu mai fie vorba doar de lipsă de valoare, ci chiar de rea intenție.

În actualul context, în numele clubului nostru vă adresez rugămintea ca, în viitor, drumurile Rapidului și ale arbitrului Lucian Rusandu să nu se mai intersecteze în peisajul fotbalistic românesc. Totodată, așteptăm niște explicații vizavi de prestația respectivului arbitru.

Reclamă

Să nu uităm că fotbalul este pentru suporteri, iar rezultatele trebuie să fie stabilite doar de către cele două echipe prezente pe teren în postura de adversare în competiția sportivă.

În speranța primirii unui răspuns cât mai rapid din partea dumneavoastră, vă asigurăm de toată stima și prețuirea noastră.

Daniel Niculae

Președinte FC Rapid București”, se arată în scrisoarea celor de la Rapid.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și