Închide meniul

Daniel Paraschiv cere să fie lăsat să plece de la Hermannstadt. Şi-a fixat singur preţul: „Vin oferte, dar undeva se pierd!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2023, 21:19

Reclamă
Daniel Paraschiv cere să fie lăsat să plece de la Hermannstadt. Şi-a fixat singur preţul: „Vin oferte, dar undeva se pierd!

Daniel Paraschiv cere să fie lăsat să plece de la Hermannstadt

Daniel Paraschiv, în tricoul lui Hermannstadt / Profimedia

Daniel Paraschiv cere să fie lăsat să plece de la Hermannstadt. Atacantul de 24 de ani a făcut anunţul la finalul meciului cu Sepsi, scor 1-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. „Perla” sibienilor a jucat 82 de minute, dar nu a reuşit să marcheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv este în scădere de formă. Sezonul trecut a marcat pe bandă rulantă în tricoul sibienilor. Acum îşi doreşte să prindă transferul carierei şi i-a anunţat pe conducătorii clubului că riscă să se plafoneze. A şi vorbit despre preţul cerut de Hermannstadt pentru el.

Daniel Paraschiv cere să fie lăsat să plece de la Hermannstadt

Din ce știu eu, mai vin oferte, dar undeva se pierd, nu știu exact care este situația, nici eu nu le dau curs până nu își dă și clubul ok-ul. Până la urmă, degeaba vorbesc eu cu diferiți agenți, când am contract aici, nu este corect nici față de club nici față de cei de aici. Au mai fost discuții să plec, dar fie oferta nu mai vine, fie ea vine și este refuzată.

Vorbim de un jucător care a evoluat în play-out, nu știu exact care ar fi prețul corect, dar cred că, din ce am auzit este un pic piperat. Eu cred că valorez cât spun siteurile de specialitate, undeva la 800 mii euro. Mă simt bine la Sibiu, am un rol important aici, dar este momentul să plec. Nu mai sunt un tânăr de perspectivă, am deja 24 de ani, dar nu plec acum, trec anii peste mine și risc să mă plafonez, nimeni nu își dorește asta„, a declarat Daniel Paraschiv la digisport.ro.

Nu ştiu, dacă ar fi după mine nu aş vrea să plece. Dacă nu ar fi o ofertă foarte bună pentru club, nu ştiu cum ar fi Paraschiv din punct de vedere mental. Vom vedea, nu vreau să mă gândesc că va pleca. Totuşi, poate va fi o ofertă bună şi pentru club„, a declarat şi antrenorul Marius Măldărăşanu.

Reclamă

Atacantul lui Hermannstadt are o cotă de piaţă de 800.000 de euro, potrivit Transfermarkt. Nu s-a mai modificat din luna decembrie a anului trecut.

Daniel Paraschiv a fost aproape de o plecare la Dinamo Kiev, la începutul acestui an. Dorit de Mircea Lucescu, ucrainenii erau dispuşi să achite 1.2 milioane de euro pentru tânărul atacant. Toată suma ar fi urmat să fie achitată într-o singură tranşă, dar jucătorul lui Hermannstadt a refuzat propunerea. S-a temut să plece în Ucraina din cauza războiului. Pe fir a intrat atunci şi Fehervar, care a fost în negocieri avansate cu şefii clubului din Sibiu. Oferta primită de la maghiari, de 700.000 de euro, nu a fost pe placul echipei din Liga 1.

Paraschiv a fost monitorizat şi de o echipă din MLS, dar negocierile au picat. 14 goluri a înscris atacantul lui Hermannstadt în ultima ediţie de campionat. În acest sezon a marcat o singură dată, în victoria cu UTA, scor 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Hermannstadt a remizat în deplasarea cu Sepsi, din etapa a 6-a a Ligii 1

Sibienii au început mai bine meciul de la Sf. Gheorghe şi au avut câteva ocazii bune în prima repriză, inclusiv un gol anulat pentru ofsaid la Daniel Paraschiv (min. 14). Scorul a fost însă deschis de Sepsi, care a marcat în minutul 45, prin Kallaku, cu un şut din careu. Golul a fost analizat în camera VAR înainte de a fi validat şi la pauză gazdele au intrat cu avantaj.

Oaspeţii au egalat în minutul 53, când Bejan a reluat cu o lovitură de cap centrarea lui Silviu Balaure. Sepsi a trecut pe lângă golul victoriei, ca şi Hermannstadt pe final însă meciul s-a terminat cu scorul de 1-1, care păstrează gazdele neînvinse. Sepsi are 9 puncte şi este pe locul 4, în timp ce Hermannstadt se clasează pe 8, cu şapte puncte.

SEPSI: Niczuly – Aganovic (N. Păun 60), Ninaj, D. Ciobotariu (M. Bălaşa 46), Oteliţă – I. Gheorghe, Alimi (J. Rodriguez 60), Kallaku (Ştefănescu 59) – R. Varga, Damaşcan (Safranko 59), Rondon. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

HERMANNSTADT: Letica – Butean, Bejan, I. Stoica, A. Oroian – S. Balaure (Bărbuţ 82), Sota Mino, Baba Alhassan (Biceanu 67), Neguţ (G. Iancu 46) – Bucuroiu (D. Iancu 67), D. Paraschiv (Fonseca 82). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: M. Bălaşa 88 / Bejan 61, D. Paraschiv 72, Letica 87, D. Iancu 90+2

Arbitri: George Vidican – Eugen Gheorghe, Daniel Mitruţi – Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Iulian Dima – Ciprian Danşa

Reclamă

Observator: Dan Victor Berbecaru

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și